Πώς είναι να εργάζεσαι στην Accenture;

Ο Γιώργος και ο Γιώργος, η Ματίνα και ο Κωνσταντίνος μας υποδέχτηκαν στα γραφεία της Accenture. Μας μίλησαν για τις σπουδές τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις δυσκολίες που συνάντησαν, το ξεκίνημά τους στην Accenture, το αντικείμενο της δουλειάς και την καθημερινότητά τους. Παράλληλα δίνουν χρήσιμες συμβουλές για να γίνεις κι εσύ ο επόμενος Γιώργος και Γιώργος, Ματίνα και Κωνσταντίνος…

Ανακάλυψε τώρα τις ιστορίες τους

arrow
Αναπαραγωγή Βίντεο

Accenture Strategy & Consulting

Θα συνεργαστείς με κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο βοηθώντας τους να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, να επεκταθούν σε νέες αγορές, να αναπτύξουν νέα προϊόντα, να αξιοποιήσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και να ενισχύσουν την κουλτούρα τους, δημιουργώντας αξία για όλους

Γιώργος Μπόσιος, Management Consulting Manager

Όντας φοιτητής στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο Ε.Μ.Π. συμμετείχε σε Ημέρες Καριέρας όπου για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με συμβουλευτικές εταιρείες. Και εκεί ήταν που του μπήκε για τα καλά το μικρόβιο του Consulting. Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, η πορεία του στον κλάδο ξεκίνησε από την Accenture μέσω μιας αγγελίας στο Facebook.

Κωνσταντίνος Συνεφάκης, Data Scientist Specialist

Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε στα χέρια του ο πρώτος υπολογιστής. Η αγάπη του για την Πληροφορική ήταν καρμική. Ένα bachelor στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο της Πάτρας και ένα master σε Business Analytics στο Ο.Π.Α. τον οδήγησαν στην πρώτη του δουλειά. Ωστόσο, μετά από τον πρώτο χρόνο, αισθάνθηκε την ανάγκη για μια αλλαγή. Αναζητώντας κάτι πιο συναρπαστικό και ύστερα από πολλές συζητήσεις με φίλους του,αποφάσισε να ξεκινήσει την καριέρα του στην Accenture. 2 χρόνια σχεδόν μετά, η απόφασή του τον έχει δικαιώσει.

Accenture Applied Intelligence

Θα είσαι μέλος μιας παγκόσμιας ομάδας που εξειδικεύεται και εφαρμόζει λύσεις αυτοματισμού, ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων, της μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης με σκοπό να βελτιώσει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις και η κοινωνία μας.

Κάνε click στο video να μάθεις περισσότερα

arrow
Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο

Accenture Technology

Η τεχνολογία είναι στο DNA της Accenture. Αν θέλεις να αξιοποιείς την εφευρετικότητά σου και τεχνολογίες αιχμής για να δώσεις λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα των επιχειρήσεων, τότε μάλλον βρήκες το κατάλληλο μέρος. Θα συναντήσεις οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς σε επίπεδο τεχνολογίας (‘from A to Z’ που λέμε στην Accenture) και θα συνεργαστείς με οργανισμούς – ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας για να προτείνεις λύσεις που θα ξεπεράσουν τα όρια του δυνατού.

Γιώργος Αντάρτης, App Development Senior Analyst

Όταν έπαιζε Call of Duty στο Γυμνάσιο, φανταζόταν τον εαυτό του ως Game Developer. Το 2012 μπήκε στο τμήμα Πληροφορικής του ΠΑ.ΠΕΙ., αλλά εκεί τον κέρδισε ο τομέας του Software Engineering. Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία σε ένα Software House και μετά από 2 χρόνια εντάχθηκε στο δυναμικό της Accenture, μετά από σύσταση που του έκανε ένας φίλος του. Στοιχεία όπως η δυνατότητα μετακίνησης από project σε project, από κλάδο σε κλάδο και από πελάτη σε πελάτη, καθώς και η ευκαιρία να βλέπει πρώτος τις νέες τεχνολογικές τάσεις τον έκαναν να πει το ΝΑΙ!

Ματίνα Τσαβλή, Security Delivery Associate Manager

Το πόσο την ενθουσιάζει το Authentication, το Authorization, η δημιουργία πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης, ακόμη και το να χακάρει συστήματα δεν περιγράφεται εύκολα. Οι σπουδές της στο τμήμα Μηχανικών Τηλεπικοινωνιών, Υπολογιστών και Δικτύων στο Πολυτεχνείο, μετέπειτα ένα στο MBA σε Τηλεπικοινωνίες και ένα Master in Science στην Ασφάλεια Δικτύων δίνουν μια πρώτη γεύση. Οι μετέπειτα θέσεις της όμως στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη SecTime και στη Nokia όπου ασχολήθηκε με θέματα κυβερνοασφάλειας για cloud προϊόντα δίνουν μια καλύτερη εικόνα. Καλύτερα όμως, να σου τα πει και η ίδια - αυτά και άλλα πολλά - από τη θέση της ως Application Security Lead για το ελληνικό γραφείο!

Accenture Security

Θα προσφέρεις ολιστικές λύσεις ασφάλειας σε κορυφαίες επιχειρήσεις, ώστε να καταφέρουν να αναπτυχθούν ταχύτατα και με ασφάλεια.

Κάνε click στο video να μάθεις περισσότερα

arrow
Αναπαραγωγή Βίντεο

Ξεκίνα τη δική σου ιστορία στην Accenture!

Tα 710.000 στελέχη μας υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες. Ως Accenture, αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής με στόχο να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και την κοινωνία.