Πώς είναι να εργάζεσαι στην Accenture;

Ο Γιώργος κι ο Γιώργος, η Ματίνα και ο Κωνσταντίνος μας υποδέχτηκαν στα γραφεία της Accenture και μας μίλησαν. Μας μίλησαν για τις σπουδές τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις δυσκολίες που συνάντησαν, πως κατάφεραν να ενταχθούν στο δυναμικό της Accenture, με τι πραγματικά ασχολούνται και πως μπορείς κι εσύ να γίνεις ο επόμενος Γιώργος και Γιώργος, Ματίνα και Κωνσταντίνος…

Ανακάλυψε τώρα τις ιστορίες τους

arrow

Strategy & Consulting

Η Accenture διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία σε περισσότερους από 40 κλάδους της βιομηχανίας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής σε τομείς, όπως η επιχειρηματικότητα, τα χρηματοοικονομικά, το marketing, τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών, την εφοδιαστική αλυσίδα, το ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνολογία. Θα συνεργαστείς με στελέχη του C-level και διοικητικά συμβούλια κορυφαίων οργανισμών στον κόσμο βοηθώντας τους να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη και την κερδοφορία τους για να προσφέρουν βιώσιμη αξία στους stakeholders τους. 

//

Η Accenture διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία σε περισσότερους από 40 κλάδους της βιομηχανίας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής σε τομείς, όπως η επιχειρηματικότητα, τα χρηματοοικονομικά, το marketing, τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών, την εφοδιαστική αλυσίδα, το ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνολογία. Θα βοηθήσεις στελέχη του C-level και διοικητικά συμβούλια κορυφαίων οργανισμών στον κόσμο στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, να επεκταθούν σε νέες αγορές, να δημιουργήσουν νέα προιόντα, να αναβαθμίσουν τις εσωτερικές τους διαδικασίες και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Γιώργος Μπόσιος, Management Consultant

Όντας φοιτητής στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο Ε.Μ.Π. συμμετείχε σε Ημέρες Καριέρας στις οποίες ήρθε σε επαφή με την πρώτη συμβουλευτική εταιρεία ever. Και εκεί ήταν που του μπήκε για τα καλά το μικρόβιο του Consulting. Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, η πορεία του στον κλάδο ξεκίνησε από την Accenture μέσω μιας αγγελίας στο Facebook.

Applied Intelligence

Θα γίνεις μέρος μιας ποικιλόμορφης και παγκόσμιας ομάδας, η οποία αποτελείται από 40,000 ανθρώπους που εξειδικεύονται στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και των data analytics και εφαρμόζει τις πρακτικές του αυτοματισμού, της ανάλυσης και της τεχνητής νοημοσύνης με απώτερο σκοπό να βελτιώσει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις και η κοινωνία μας.

Κωνσταντίνος Συνεφάκης, Machine Learning Engineer Consultant

Όταν βρέθηκε στα χέρια του ο πρώτος υπολογιστής, η αγάπη του για την Πληροφορική ήταν καρμική. Ένα bachelor στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο της Πάτρας κι ένα master πάνω στα Business Analytics στην ΑΣΟΕΕ τον οδήγησαν στην πρώτη του δουλειά σε μια εταιρεία στον τομέα του banking. Ωστόσο, μετά από τον πρώτο χρόνο δουλειάς αισθάνθηκε ότι ήθελε κάτι πιο challenging.

Ύστερα από πολλές συζητήσεις με φίλους του, συνειδητοποίησε ότι αυτό το challenging που έψαχνε μπορούσε να του το προσφέρει η Accenture. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του στην Accenture τον τελευταίο περίπου 1,5 χρόνο…

Technology

Αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο service της Accenture, στο οποίο θα συναντήσεις οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς σε επίπεδο τεχνολογίας – Application Development, Mobile App Development, Salesforce, Infrastructure, Software Engineering, Cloud, Security. Όποιος κι αν είναι ο ρόλος σου, θα συνεργαστείς με οργανισμούς – ηγέτες στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας για να προτείνεις λύσεις που θα ξεπεράσουν τα όρια του δυνατού.

Γιώργος Αντάρτης, Application Development Senior Analyst

Όταν έπαιζε Call of Duty στο Γυμνάσιο, φανταζόταν τον εαυτό του ως Game Developer. Το 2012 μπήκε στο τμήμα Πληροφορικής του ΠΑ.ΠΕΙ., αλλά εκεί τα θέλω του φαίνεται να πήραν άλλη τροπή. Πρώτη θέση στην καρδιά του απέκτησε ο τομέας του Software Engineering με την πρώτη του δουλειά να είναι σε ένα Software House. Μετά από 2 χρόνια, τα πράγματα φαίνεται να πήραν για μια ακόμη φορά διαφορετική τροπή - όταν ένας φίλος του τον έκανε refer στην Accenture. Στοιχεία όπως η δυνατότητα mobility από project σε project, καθώς και το πόσο IT driven είναι η εταιρεία τον έκαναν να πει το ΝΑΙ!

Security

Θα προσφέρεις ολιστικές λύσεις ασφάλειας σε στελέχη του C-level και επιχειρήσεις που ανήκουν στη λίστα Global 2000 του Forbes, ώστε να ενισχύσουν θεμελιωδώς την επιχείρησή τους και να καταφέρουν να αναπτυχθούν ταχύτατα και με αυτοπεποίθηση.

Σταματίνα Τσαβλή, Security Associate Manager

Το πόσο την ιντρίγκαραν θέματα Authentication, Authorization, δημιουργίας πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης, ακόμη και το να χακάρει ένα σύστημα κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο τμήμα Μηχανικών Τηλεπικοινωνιών, Υπολογιστών και Δικτύων στο Πολυτεχνείο, στο MBA στις Τηλεπικοινωνίες ή στο Master in Science στην Ασφάλεια Δικτύων – δεν λέει. Ή μάλλον λένε οι μετέπειτα θέσεις της στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη SecTime και στη Nokia όπου και έκανε ασφάλεια για cloud προϊόντα.

Και σήμερα, θα σου τα πει και η ίδια – και αυτά και άλλα πολλά – από τη θέση της Lead στην ομάδα του Security Practice της Accenture και του AppSec Ελλάδος!

Ξεκίνα τη δική σου ιστορία στην Accenture!

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας ισχυρή εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους της οικονομίας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας.

Τα 699.000 στελέχη μας υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες. Ως Accenture, αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής με στόχο να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και την κοινωνία.

Στην Ελλάδα, η Accenture δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια και απασχολεί περισσότερα από 1.000 στελέχη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting.