Πρότυπο email πρόσκλησης σε βίντεο συνέντευξη!

By Collegelink Team

Έχετε, οριακά, ιδρώσει προκειμένου να καταφέρετε να αποτυπώσετε την πιο ελκυστική, λεπτομερή και συνάμα ευανάγνωστη περιγραφή της θέσης εργασίας. Τη δημοσιεύσατε στην πλατφόρμα σας, και τώρα ήρθε η ώρα να εξετάσετε εξονυχιστικά όλα τα βιογραφικά των αιτούντων και να επιλέξετε αυτούς που ξεχωρίζουν.

Αναπτύξτε την ομάδα σας μέσα από την CollegeLink!

Όταν λοιπόν καταλήξετε στους κατάλληλους για εσάς υποψηφίους, μπορείτε να αξιοποιήσετε το παρακάτω πρότυπο μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να τους προσκαλέσετε για συνέντευξη μέσω βίντεο

Επικεφαλίδα – Θέμα του μηνύματος

Βίντεο συνέντευξη με [όνομα εταιρείας] για τη θέση [θέση εργασίας]

Κυρίως σώμα του μηνύματος

Αγαπητέ/ή υποψήφιε/ά, 

Σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου για την [όνομα εταιρείας]. 

Ονομάζομαι [ονοματεπώνυμο] και είμαι [τρέχουσα θέση εργασίας] στην εταιρεία [όνομα εταιρείας]. 

Το βιογραφικό σου μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση, τόσο όσον αφορά το ακαδημαϊκό όσο και το εργασιακό σου background. Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να σε προσκαλέσω στο πρώτο στάδιο αξιολόγησης της αίτησή σου, το οποίο περιλαμβάνει συνέντευξη μέσω βίντεο. Μέσω της διαδικτυακής μας συνάντησης, θα έχω την ευκαιρία να σε ενημερώσω περαιτέρω για το ρόλο και να γνωριστούμε καλύτερα. 

Παρακαλώ να με ενημερώσεις σχετικά με το ποιες από τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες είναι κατάλληλες για εσένα, προκειμένου να σου αποστείλω περαιτέρω λεπτομέρειες για τη διαδικασία:

– [Ημέρα, Ώρα 1]

– [Ημέρα, Ώρα 2]

– [Ημέρα, Ώρα 3]

Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον την απάντησή σου και βρίσκομαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείς. 

Ευχαριστώ,/ Με εκτίμηση,

[Ονοματεπώνυμο]

Περισσότερα άρθρα σχετικά με τη διαχείριση εργαζομένων και τη βελτίωση της διαδικασίας πρόσληψης θα βρείτε στο blog μας!

Βρείτε τα επόμενα ταλέντα σας μέσα από την CollegeLink!