Πώς λειτουργεί

Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά την πλατφόρμα και να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος.
01

Γραφτείτε στη CollegeLink

Για να αρχίσετε να χρησιμοποείτε την πλατφόρμα της CollegeLink θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας σαν εταιρία και να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία στο προφίλ σας. Έτσι, θα έχετε πλέον πρόσβαση στη βάση μας και θα μας επιτρέψετε να σας στέλνουμε σχετικές προτάσεις υποψηφίων.
02

Δημιουργήστε το εταιρικό σας προφίλ

Συνίσταται να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία, ώστε να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό προφίλ και οι υποψήφιοι να αντιληφθούν την αξία της εταιρίας σας. Στο σημείο αυτό θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε βασικά στοιχεία, λίγα λόγια για την αποστολή και το όραμα και τέλος, τον λόγο που η καθημερινότητα στην εταιρία σας είναι φανταστική.

03

Δημοσιεύστε την πρώτη θέση

Στην CollegeLink μπορείτε να δημοσιεύσετε από θέσεις πρακτικής άσκησης μέχρι mid-level θέσεις(0-5 χρόνια προϋπηρεσίας). Καταχωρήστε εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία της θέσης (π.χ. είδος, περιοχή, απαιτήσεις σε bullets κ.α.) Θα σας πάρει περίπου 10 λεπτά. (Λίγοτερο από όσο χρειάζεται να έρθει ο καφές στο γραφείο.)
04

Διαχειριστείτε τις εισερχόμενες αιτήσεις

Η αξιολόγηση των βιογραφικών και κατά συνέπεια η ανάδειξη των καλύτερων υποψηφίων αποτελεί το Α και το Ω στη διαδικασία πρόσληψης. Επικοινωνήστε με τους υποψηφίους μέσα από την πλατφόρμα μας. Αναζητήστε αιτήσεις σύμφωνα με τη θέση, κάποιο μήνυμα ή το status της. Σημειώστε τις σημαντικότερες, ώστε να εμφανίζονται πάντα πρώτες στη λίστα. Προσθέστε σχόλιο ορατό μόνο σε εσάς ή στείλε κάποια αξιολόγηση.
05

Εξατομικευμένες προτάσεις υποψηφίων

Λάβετε συστάσεις υποψηφίων που ταιριάζουν απόλυτα στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας! Εδώ στη CollegeLink θέλουμε πραγματικά οι εταιρίες να βρουν τον ιδανικό υποψήφιο. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει έναν προηγμένο αλγόριθμος που σας προτείνει τους καλύτερους διαθέσιμους υποψηφίους, λαμβάνοντας υπόψη συνδυασμό βασικών πληροφοριών για κάθε υποψήφιο.
06

Εξερευνήστε την βάση υποψηφίων

Η βάση των υποψηφίων σας επιτρέπει να εντοπίζετε τους καλύτερους. Χρησιμοποιήστε λέξεις- κλειδιά όπως τοποθεσία, τύπο εργασίας που ενδιαφέρονται οι υποψήφιοι, πανεπιστήμιο, ή οποιαδήποτε άλλη λέξη που μπορεί να υπάρχει στο προφίλ τους ή στα ανεβασμένα σε PDF μορφή βιογραφικά τους.
07

Αναθέστε Αξιολογήσεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους υποψηφίους; Δημιουργήστε αξιολογήσεις, επεξεργαστείτε τις, προσκαλέστε υποψηφίους και ορίστε τον χρόνο ολοκλήρωσής τους. Ζητήστε να κάνουν Τεστ Προσωπικότητας και γνωρίστε τους γρήγορα και αποτελεσματικά.