Sales Academy by CollegeLink!

By Collegelink Team

SALES ACADEMY

SALES ACADEMY

Η ευκαιρία σου να μάθεις από τους καλύτερους “τι σημαίνει πραγματικά ο όρος πώληση αλλά και πως πετυχαίνεις την απόλυτη εμπειρία για τον πελάτη!”ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!


12 & 13 Απριλίου @ The Cube Athens
73 Aiolou Str Athens, 105 51

Τι θα μάθουμε;


Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα δεις αγγελίες εργασίας για πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, καθώς το πιο σημαντικό κομμάτι σε μία εταιρία είναι η προσέλκυση και η εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε κανένα άλλο τμήμα δεν μπορεί να προσφέρει την αξία που δημιουργεί μέσα στην εταιρία.

Πως χτίζουμε την περσόνα του ιδανικού για εμάς πελάτη

Πως χτίζουμε την περσόνα του ιδανικού για εμάς πελάτη

Πως φτάνουμε σε αυτόν

Πως φτάνουμε σε αυτόν

Πως επικοινωνούμε μαζί του

Πως επικοινωνούμε μαζί του

Τι σημαίνει <strong>Sales Funnel</strong>?

Τι σημαίνει Sales Funnel?

Τακτικές <strong>B2B</strong> πωλήσεων και επικοινωνίας

Τακτικές B2B πωλήσεων και επικοινωνίας

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!


Κλείσε τη θεση σου ΕΔΩ!

Χορηγοί


Εκπαίδευσης & Φαγητού

image

image
image
image
image
image
image
image

Εκπαιδευτές


Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους έμπειρους επαγγελματίες μας!

Jon Graves

Jon Graves Chief Revenue Officer @ eLearningIndustry

Ο Jon έχει μια κλίση στην εμπορική διαχείριση, το DNA του πωλητή και εξειδίκευση στο eBusiness & το άμεσο μάρκετινγκ.
Έχοντας συνεργαστεί με EMEA και Η.Π.Α., συμβουλεύει τις SMEs, κάνει mentoring σε eLearning & EdTech startups και είναι CRO στην eLearningIndustry.


Andreas Constantinides

Andreas Constantinides Commercial Director @Yuboto

Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Εμπορίας και Διοίκησης της Γαλλίας. Βρίσκεται στον χώρο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης από το 1994 και έχει συνεργαστεί με σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στην Yuboto ως Εμπορικός Διευθυντής. Η Yuboto LTD, με 12 βραβεία και 13 διακρίσεις στον Τομέα της Τεχνολογίας, της Καινοτομίας και της Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί από το 2007 ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Mobile Marketing και των Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων.


Ioanna Fotopoulou

Ioanna Fotopoulou Founder @Pirate Scale

Η Ιωάννα είναι μηχανικός και ασχολείται με το επιχειρείν από το 2008. Ξεκίνησε την πρώτη της εταιρεία στα 19 της ενώ σήμερα βρίσκεται στην τρίτη της εταιρεία. Η Pirate Scale είναι μια εταιρεία μηχανικών η οποία δημιουργεί διαδικτυακά εργαλεία εξειδικευμένα για την δημουργία στρατηγικής πωλήσεων και στρατηγικής ανάπτυξης των εταιρειών online. Η ίδια πιστεύει πολύ στην ιδέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων διότι θεωρεί πως αυτές οι επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας και είναι αυτές που δίνουν σε κάθε χώρα δύναμη, οικονομική ανάπτυξη και κυρίως ελεύθερους ανθρώπους που κάνουν αυτό που αγαπούν. Θεωρεί πως η αυτοαπασχόληση είναι η μεγαλύτερη μορφή δύναμης και ανεξαρτησίας του ανθρώπου. Για την δράση της έχει βραβευθεί από πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς όπως το Clinton Global Initiative University, το One Young World και υπήρξε Curator των Global Shapers του World Economic Forum στην Ελλάδα!


Loukas Gerasimou

Loukas Gerasimou Managing Director or Sales Office @ Interamerican

Ο Λουκάς Γερασίμου είναι Επικεφαλής του Γραφείου Αμαρουσίου από το 2016.
Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο Akron Ohio στις ΗΠΑ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοικηση Επιχειρήσεων στο ALBA Business School.
Το 1997 ξεκίνησε να εργάζεται στην INTERAMERICAN στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Πωλήσεων ως Εισηγητής Σεμιναρίων και Εκπαιδευτής Ασφαλιστικών Συμβούλων.
Από το 2004 – 2015 συνέχισε στη Διεύθυνση Marketing σε διάφορες θέσεις όπως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Διατήρησης Πελατών, Υποδιευθυντής Marketing.
Διαθέτει πιστοποιήσεις σχετικά με το Solvency II, το Project Management Professional και την Εκπαίδευση Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ).
Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια για Management, Marketing, Επικοινωνία, Ηγεσία, Time Management κ.λπ. σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Maria Eleni Filippidi

Maria Eleni Filippidi Airlines Account Manager & Business Development @Etraveli Group

Η Μαριαλένα, απόφοιτος του τμήματος διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας, έχει προϋπηρεσία σε account management και business development. Της αρέσει να αναγνωρίζει τις διαφορετικές ανάγκες και να αλλάζει, ώστε να προσαρμόζεται σε αυτές. Στην καριέρα της έχει εξειδικευτεί στον τουριστικό κλάδο, αφού κίνητρό της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον κόσμο με κάθε τρόπο.


Konstantinos Eythimiopoulos

Konstantinos Eythimiopoulos Training Coordinator @ Mellon Technologies

Ο Ευθυμιόπουλος Κωνσταντίνος είναι Training Coordinator στο Call Center της Mellon Technologies, μητρικής εταιρείας του ομίλου Mellon, από τις αρχές του 2017.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων με εξειδίκευση στο Telesales και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα Call Centers στην Ελλάδα με κύριες αρμοδιότητες την εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών τους.
Μέσα από μια σειρά σεμιναρίων, workshops και on the job trainings, έχει συμβάλει στην δημιουργία ομάδων, στην βελτίωση της αποδοτικότητάς τους και στην επίτευξη των στόχων τους.
Σπούδασε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Stefanos Prokos

Stefanos Prokos eBusiness Consultant @ Convert Group

Ο Στέφανος Πρόκος αποφοίτησε από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και κατέχει MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά από εκτεταμένη θητεία σε τμήματα Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, τον κέρδισε η πρόκληση των startups με τα οποία ασχολείται ενεργά εδώ και 4 χρόνια. Είναι συνιδρυτής και General Manager της Vieno, μίας καινοτόμου εταιρείας που δημιουργεί mobile λύσεις για επιχειρήσεις εστίασης στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ταυτόχρονα, είναι σύμβουλος eBusiness και Digital Transformation για πολυάριθμες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Konstantina Vlami

Konstantina Vlami Call Center Supervisor @ Mellon Technologies

Η Βλάμη Κωνσταντίνα είναι Supervisor στο Call Center της Mellon Technologies, μητρικής εταιρείας του ομίλου Mellon, από τις αρχές του 2017.
Από τη θέση της Team leader και της Supervisor έχει συνεργαστεί με πολυεθνικές τηλεπικοινωνιών και μεγάλες εταιρείες στο κομμάτι του telesales τόσο στη προώθηση πακέτων επικοινωνίας όσο και στη προώθηση τραπεζικών προϊόντων (Ελλάδας και εξωτερικού)
Έχει εξειδικευτεί στη διαχείριση και ανάπτυξη ομάδων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.
Σπούδασε Marketing , Public relations & Advertising στο BCA College.

Jean Syrakis

Jean Syrakis Sales Team Leader

Ο Γιάννης επέλεξε τον δυναμικό κλάδου του Τουρισμού, με σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στον Σχεδιασμός Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει εργαστεί σε πολλαπλές πτυχές του ξενοδοχειακού κλάδου, ξεκινώντας από operations, και σταδιακά μετάβαση σε quality, εκπαίδευση, online sales και management. Κίνητρό του να οδηγεί ανθρώπους να πετυχαίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα διασφαλίζοντας την προσωπική τους ανάπτυξη. Προσωπικό mojo: Say Fluid

Ioulia Despinoudi

Ioulia Despinoudi Business Consultant & Trainer

Η Ιουλία Δεσποινούδη έχει σπουδάσει χρηματοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στο κομμάτι του business development, management & customer experience συνεργαζόμενη με εταιρείες και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις. Eίναι εκπαιδεύτρια και σύμβουλος σε προγράμματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα (incubation programs) και στην απασχολησιμότητα (soft skills) και ασχολείται επιχειρηματικά και συμβουλευτικά με το χώρο του Fitness & του Well-being. Είναι η επόμενη Curator των Global Shapers του World Economic Forum στην Ελλάδα.

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!


Κλείσε τη θεση σου ΕΔΩ!

Με την εγγραφή σου


Ευκαιρίες καριέρας σε εταιρίες συνεργάτες

Networking με επαγγελματίες του κλάδου

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Πρόγραμμα


Παρασκευή 12/04 | 17:00-21:30

17:00-17:30 | Registration & Coffee

17:30-18:10 | Follow a Career at Sales & Account Management
by Ioulia Despinoudi

18:10-18:30 | Meet Teleperformance
by Natasha Fragoudakis, HR Recruitment & Selection Specialist @ Teleperformance

18:30-19:30 | Social Media Pirate (Workshop)
by Ioanna Fotopoulou, Pirate Scale

19:30-19:40 | Meet Dialectica by Stamatis Voglis, Team Leader @ Dialectica

19:40-20:30 | Insurance Sales: Ideas & Strategies by Loukas Gerasimou, Managing Director of Sales Office @ Interamerican

20:30-21:30 | Sales optimization in… Mellon (Workshop)
by Konstantina Vlami & Konstantinos Eythimiopoulos, Mellon Group


Σάββατο 13/04 | 11:00-18:00

11:00 – 11:30 | Coffee

11:30 – 12:30 | Customer Experience
by Andreas Konstantinidis, Yuboto

12:30 – 13:00 | Customer Buying Journey Mapping
by Jon Graves, eLearning Industry

13:00 – 14:00 | MEDDIC sales methodology
by Jon Graves, eLearning Industry

14:00 – 14:40 | Lunch Break by Goody’s Burger House

14:40 – 15:30 | Finding Common Ground ( with our clients )
by Maria Eleni Filippidi
Airlines Account Manager & Business Development, Etraveli Group

15:30 – 16:30 | Account Management in the contemporary business environment
by Jean Syrakis, Sales Team Leader

16:30 – 17:30 | Presentation Skills Training
by Stefanos Prokos,
eBusiness Consultant @ Convert Group
*Early Bird is valid till 31/03

Registrations have closed!

Όροι & Προϋποθέσεις Συμμετοχής


Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να είσαι τελειόφοιτος ή απόφοιτος και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr. Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 35 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. *Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής γίνεται αφότου επιλεχθείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!


Κλείσε τη θεση σου ΕΔΩ!

Χορηγοί επικοινωνίας


imageimageimageimageimageimage