Στρατηγικές Επαγγελματικής Αλλαγής: Βρες το Νόημα στην Καθημερινότητά σου

Τι θα μάθουμε:

Θα μάθεις βήμα-βήμα, πώς να εφαρμόσεις αποτελεσματικά και καινοτόμα εργαλεία, τεχνικές επαγγελματικής αυτογνωσίας, για να βρεις ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει, για να δώσεις νόημα και χαρά στην καθημερινότητά σου. Κατόπιν, θα μάθεις τις στρατηγικές για να κατανοήσεις τις προκλήσεις που υπάρχουν στην αγορά εργασίας, να τις υπερβείς και να πετύχεις την καριέρα που πραγματικά σου αξίζει.

Ομιλητής:

Τάσος Σορώτος, Career & Mindset Coach @ Doctor Job

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Είμαι ο Τάσος Σορώτος, career coach, αλλά μπορείς να με λες και doctor job. Σε βοηθάω και σε υποστηρίζω βήμα-βήμα να ανακαλύψεις ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει και να χτίσεις μία επιτυχημένη καριέρα πάνω σε αυτό. Η βοήθεια που σου δίνω δεν στηρίζεται μόνο στις σπουδές και στις εκπαιδεύσεις μου, αλλά και στην εργασιακή εμπειρία και στη δουλειά που έχω κάνει με τον εαυτό μου, προκειμένου να το πετύχω πρώτα εγώ. Βαδίζοντας για χρόνια στα μονοπάτια της επαγγελματική μου αυτογνωσίας και της προσωπικής μου ανάπτυξης, φιλοτέχνησα τον δικό μου σκοπό της ζωής μου, το δικό μου Job Landmark, που είναι να μοιράζομαι με άλλους ανθρώπους όλα τα εργαλεία, τις τεχνικές και τις μεθόδους που αξιοποίησα εγώ. Το όραμά μου είναι να δω έναν κόσμο καλύτερο, με τους ανθρώπους να επαγγέλλονται αυτό που αγαπούν, κι αυτό να γεμίζει την ψυχή τους και την καθημερινότητά τους!

Αυτό θα γίνει από τον κάθε έναν μας ξεχωριστά με τη δική του εσωτερική αλλαγή, γι’ αυτό μη χάνεις άλλο χρόνο, μπες στη δράση και πάμε να μάθουμε πώς γίνεται!