Σχεδίασε το μέλλον σου ως επαγγελματίας μηχανικός πληροφορικής

Τι θα μάθουμε:

Ετοιμάσου για το “Σχεδίασε το μέλλον σου ως επαγγελματίας μηχανικός πληροφορικής”. Μια πρακτική παρουσίαση για να ενισχύσεις το επαγγελματικό σου ταξίδι.

Θα καλύψουμε το πώς να είσαι ενήμερος ως προς τις τάσεις του κλάδου, την αποτελεσματική επικοινωνία και τη συνεργασία, την πλοήγηση στις δυναμικές του εργασιακού χώρου, και τον καθορισμό στόχων.

Ομιλητές:

Θάνος Κορακάς, Software Engineer @ EveryPay – SocialNerds

Θάνος Νόκας, Software Engineer @ XM – SocialNerds

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο Θάνος Κορακάς εργάζεται ως προγραμματιστής με εμπειρία σε όλες τις πτυχές ανάπτυξης εφαρμογών. Frontend, backend, mobile development, ανάλυση απαιτήσεων, και ό,τι υπάρχει στο ενδιάμεσο.

Ο Θάνος δουλεύει στην EveryPay ως lead engineer στην ομάδα των πληρωμών. Φορά πολλά καπέλα ως προγραμματιστής με εμπειρία στους τομείς του FinTech, Human Resources και Marketing Insights.

Επίσης εργάζεται μαζί με τον “άλλο” Θάνο στους SocialNerds τα τελευταία 8 χρόνια. Οι SocialNerds έχουν ένα κανάλι στο YouTube που μιλάνε για προγραμματισμό και τεχνολογία, ενώ παράλληλα βοηθούν εταιρείες και ομάδες να οργανώσουν καλύτερα τη διαδικασία του software development.

Ο Θάνος Νόκας δουλεύει τα τελευταία 15+ χρόνια ως προγραμματιστής. Έχει εστιάσει στο web development μέ ό,τι αυτό περιλαμβάνει. Από frontend μέχρι backend και DevOps, και από την ανάλυση μέχρι την υλοποίηση και τη συντήρηση.

Ο Θάνος δουλεύει στην XM ως υπεύθυνος web εφαρμογών. Η καθημερινότητα του περιλαμβάνει κώδικα, ανάλυση, πολλά Post-it(s) και οργάνωση ομάδων.

Επίσης δουλεύει, μαζί με τον “άλλο” Θάνο εδώ και 8 χρόνια στους SocialNerds. Οι SocialNerds έχουν ένα κανάλι στο YouTube που μιλάνε για προγραμματισμό και τεχνολογία, ενώ παράλληλα βοηθούν εταιρείες και ομάδες να οργανώσουν καλύτερα τη διαδικασία του software development.