Σχετικά με εμάς

Μάθε περισσότερα για το CollegeLink και την ομάδα που κρύβεται πίσω του.

Η Αποστολή μας

Το όραμά μας μέσα από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι να φτάσει η CollegeLink σε ένα τέτοιο επίπεδο που δεν θα μένει απόφοιτος για απόφοιτος άνεργος. Αγαπάμε τους νέους, είμαστε νέοι, πιστεύουμε σε αυτούς, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να βοηθήσουμε για την βελτίωση της ανεργίας στην χώρα μας. Αν δεν το κάνουμε εμείς, δεν θα το κάνει κανείς.


Η Αποστολή μας
Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

Η έμπνευση προήλθε καθαρά από προσωπική μας εμπειρία, δηλαδή από την αδυναμία μας βγαίνοντας από το Πανεπιστήμιο να βρούμε τα επόμενα βήματα και κυρίως να βρούμε δουλειά. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι η CollegeLink, η 1η Recruiting Πλατφόρμα στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε entry level job positions και internships θα έδινε λύση στο πρόβλημα αυτό, κάτι που όντως συμβαίνει αν δούμε ότι 100άδες νέοι πια βρίσκουν δουλειά μέσα από την πλατφόρμα της CollegeLink.


People

Η Ομάδα μας


Γνώρισε την μικρή μας ομάδα που κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Γιάννης Ήμελος
Γιάννης Ήμελος Co-Founder / CEO

Έμπειρος Digital & Ecommerce σύμβουλος, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Στέφανος Αλκίδης
Στέφανος Αλκίδης Co-Founder / CCO

Ένας επαγγελματίας που μέσα από την δουλειά και την προσωπική του ζωή επιδιώκει θετικό αντίκτυπο στον ίδιο αλλά και τους γύρω του.

Βαλέριος Χατζηγεωργίου
Βαλέριος Χατζηγεωργίου Head of Product Development

Απολαμβάνει να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους, με το ίδιο πάθος για τους στόχους τους με τον ίδιο.

Ελισάβετ Μάλο
Ελισάβετ Μάλο Marketing & Growth Specialist

Απόφοιτη του τμήματος Marketing & Communication, AUEB. Προσπαθεί να κάνει την αναζήτηση για το ιδανικό career match πιο fun, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό.

Μιχαήλ-Άγγελος Μαυροματάκης
Μιχαήλ-Άγγελος Μαυροματάκης Software & Front-End Engineer

Λάτρης του αθλητισμού. Ευδιάθετος ως άτομο, με αίσθηση του χιούμορ. Μέσα στον εργασιακό χώρο είναι ομαδικός και πρόθυμος να βοηθήσει ή να βοηθηθεί.

Αναστασία Καραγκιόζογλου
Αναστασία Καραγκιόζογλου Recruitment Solutions Specialist

Ανθρωποκεντρική επαγγελματίας προσανατολισμένη στο να βοηθάει υποψηφίους να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στους στόχους. Σκοπός της, οι εταιρίες να βρουν τα ταλέντα που τους ταιριάζουν και οι υποψήφιοι να βρουν τη θέση που τους αξίζει!

Κατερίνα Ηλιοπούλου
Κατερίνα Ηλιοπούλου Business Development Specialist

Μεσά από τη δουλειά της αναζητά τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική της εξέλιξη. Η επικοινωνία είναι το δυνατό της σημείο.

Παναγιώτης Καρτεζίνης
Παναγιώτης Καρτεζίνης Recruitment Solutions Analyst

Αναζητά συνεχώς καινοτόμες λύσεις και ιδέες. Είναι μέσα σε όλα όσον αφορά την ζωή στο γραφείο, αλλά προτιμά να μένει πίσω από το προσκήνιο.

Θεώνη Παπαχρήστου
Θεώνη Παπαχρήστου Events & Content Coordinator

Για εκείνη η ζωή ξεκινά εκεί που η ζώνη άνεσης τελειώνει και σιγά σιγά η μαγεία που βρίσκεται εκεί έξω αποκαλύπτεται. Της αρέσει να δημιουργεί, να ταξιδεύει, να παρατηρεί τους ανθρώπους κρυφακούγοντας τις ιστορίες τους, αλλά και βοηθόντας τους να βρουν το πάθος τους στη ζωη.

Δημοσθένης Ιωάννου
Δημοσθένης Ιωάννου Junior Back-End Developer

Επιμελής και αρκετά εργατικός, πιστεύει στη διά βίου μάθηση και είναι έτοιμος να αναλάβει νέες προκλήσεις για να εξελιχθεί και να βοηθήσει τους γύρω του.

Κυριακή Σκρέτα
Κυριακή Σκρέτα Junior Full-Stack Developer

Μία νέα και ταλαντούχα κοπέλα. Έτοιμη να γνωρίσει τη ζωή στην πραγματική της διάσταση μέσα από την εργασία, τη συνεργασία, την αναζήτηση, την επιμονή και την υπομονή. Έτοιμη για κάθε πρόκληση.

Χριστίνα Τζανή
Χριστίνα Τζανή Recruitment Solutions Specialist

Εξωστρεφής, προσανατολισμένη στα αποτελέσματα και λάτρης των τεχνών που απολαμβάνει να χτίζει τα πρώτα βήματα μίας σχέσης μεταξύ εργαζομένου και επιχείρησης. Αυτό είναι το recruitment!

Σταυρούλα Ζιώβα
Σταυρούλα Ζιώβα Content Creator & Video Editor

Ακολουθώντας το career path της Content Creator & Video Editor, βρήκε άλλον ένα τρόπο να εκφράζει τη δημιουργικότητά της. Απολαβάνει να τραβά αρτιστίκ φωτογραφίες και βίντεο και πίσω από το feed της στο Instagram κρύβεται ένα μεγαλοπρεπές σχέδιο!

Ιωάννης Νικολόπουλος
Ιωάννης Νικολόπουλος Recruitment Solutions Associate

Ανοιχτός στις νέες προκλήσεις και δεκτικός στην αλλαγή. Πρόθυμος να αποκτά νέες γνώσεις ώστε να αναπτύσσεται τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, πάντα στα πλαίσια της ομάδας και της συνεργατικότητας.

Εβελίνα Μάνου
Εβελίνα Μάνου Content Coordinator

Αφηγήτρια ιστοριών μέσω γραπτών κειμένων και ντοκιμαντέρ. Έχει αφήσει πολλές σειρές στη μέση ενώ αγαπά να κατασκηνώνει στα πιο περίεργα μέρη.

Ανθή Βυτινίδη
Ανθή Βυτινίδη Recruitment Solutions Associate

Της αρέσει να θέτει μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνει, αλλά κυρίως της αρέσουν οι αγκαλιές με τα ζωάκια της. Είναι ευγνώμων για κάθε ευκαιρία και εμπειρία, ενώ πιστεύει ότι σε κάθε πρόβλημα υπάρχει πάντα μια δημιουργική, out of the box, λύση.

Ιωάννα Κορκοβίλη
Ιωάννα Κορκοβίλη Recruitment Solutions Associate

Το μεγαλύτερό της κίνητρο είναι οι άνθρωποι και οι δυνατότητές τους. Μέσα από την εργασία της στοχεύει στην επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη των νέων.

Στρατής Φωτέλλης
Στρατής Φωτέλλης e-Learning Academies Consultant

Για εκείνον είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεται άμεσα με ανθρώπους και να τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τον ευατό τους δημιουργώντας τα κατάλληλα περιβάλλοντα και εμπειρίες.

Αγγελική Καπετανίδου
Αγγελική Καπετανίδου Recruitment Solutions Associate

Πρόθυμη να εργαστεί σκληρά και να διευρύνει τους ορίζοντές της. Λατρεύει τον αθλητισμό, την τεχνολογία και να προσθέτει χαμόγελο στους γύρω της.

Αδάμ Μανταδάκης
Αδάμ Μανταδάκης Recruitment Solutions Associate

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω του να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους ενώ ταυτόχρονα εξελίσσετε και ο ίδιος στη διαδικασία. Ομαδικός και φιλικός, αλλά ταυτόχρονα επαγγελματίας.

Εβίτα Τσάμη
Εβίτα Τσάμη Recruitment Solutions Associate

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που τη χαρακτηρίζει είναι η ενεργητικότητά της. Η μεγαλύτερη επιβράβευση στη δουλειά της είναι να βλέπει τα άτομα γύρω της κινητοποιημένα ή να βρίσκει δημιουργικές λύσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση!

Χρυσάνθη Κρεμοπούλου
Χρυσάνθη Κρεμοπούλου Academies Support Specialist

Άμεση και ειλικρινής, πρόθυμη να βοηθήσει όποιον ζητήσει την βοήθεια της. Στόχος της είναι η ομαλή λειτουργία της ομάδας για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Trust


image
image
image
image

Συνεργάτες


Πίσω από ένα καλό αποτέλεσμα κρύβεται ομαδική δουλειά.