Από σήμερα μέχρι και τις 26 Ιουνίου θα κρατήσει ο πυρετός από τα καυτά World Cup Sales της Udemy.

Όλα τα online courses θα τα βρεις στην τιμή των €9,99 (φθηνότερα δηλαδή από ένα κοκτεϊλάκι). Γι’ αυτό, λοιπόν, εσύ που πας κουβά (ναι σε εσένα μιλάμε που κοντεύεις να παίξεις τα λεφτά του ενοικίου σου), άσε τα στοιχήματα και πόνταρε στην καριέρα σου. Εσύ πάλι που πας ταμείο(λέμε τώρα), αξιοποίησε σωστά τα κέρδη και επένδυσε λίγο στην εξέλιξή σου. Μην κωλώσεις διστάσεις. Μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα. Εσείς κορίτσια μου που δεν σας συγκινεί το Mundial και έχετε εκνευριστεί που δεν μπορείτε να πιείτε έναν ρημαδοκαφέ σαν άνθρωποι χωρίς να δείτε μπάλα, αξιοποιήστε διαφορετικά τον χρόνο σας. Πιείτε το καφεδάκι στο μπαλκόνι σας παρακολουθώντας τα μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τα skills σας. Αφήστε τα αγόρια να βλεπουν 12 ηλίθιους αθλητές να κυνηγάνε μία μπάλα και πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας. Βάλτε γκολ στο τέρμα της καριέρας σας.

Από όλες τις κατηγορίες που μπορείς να βρείς στη Udemy εμείς επικεντρωθήκαμε στον κόσμο του Marketing που εξελίσσεται ραγδαία και έχει εισέλθει και επισήμως στο βασίλειο του Digital. Αν κοιτάξεις λίγα χρόνια πίσω σου θα δεις πως αναρίθμητες τάσεις Marketing και τίτλοι θέσεων έχουν πλέον εξαφανιστεί. Κάθε βδομάδα ακούμε για κάποια νέα συσκευή ή εφαρμογή που υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στις επιχειρήσεις και να ανοίξει νέες πόρτες για την δέσμευση των πελατών.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις ψάχνουν απεγνωσμένα για Digital Marketing Specialists που θα τους βοηθήσουν να ενισχύσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία, την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας και τα conversions. Όπως φαίνεται, λοιπόν, μία υπέροχη εποχή ξεκινά για τους Marketers.

Ένα από τα καλά της εποχής αυτής είναι η εύκολη πρόσβαση σε ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Με την ίδια ευκολία, λοιπόν, μπορείς να αναπτύξεις και να εξελίξεις τα digital skills σου πάνω στο Marketing, μέσω ενός υπολογιστή από τον καναπέ του σπιτιού σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 9 τοπ μαθήματα για ξεκινήσεις την εκπαίδευσή σου στο digital marketing από το 0. Μέσα σε 15 ώρες μπορείς να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτόν τον περιζήτητο και πολύ σημαντικό τομέα. Καταλαβαίνεις πως αν δεν ξεκινήσεις – δικαιολογία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  1. Getting Started with Digital Marketing

Μέσα από το μάθημα αυτό θα μάθεις τα στοιχεία από τα οποία αποτελείται το digital marketing. Θα μάθεις πως να τα χρησιμοποιείς για να χειρίζεσαι διάφορα αντικείμενα της επιχείρησης. Θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιείς τα απαραίτητα εργαλεία ανάλυσης στοιχείων και βελτιστοποίησης μεθόδων marketing, με τα οποία θα δημιουργήσεις επιτυχημένες καμπάνιες που θα φέρουν νέους πελάτες στην επιχείρηση και θα τους διατηρήσεις. Σημειώνουμε πως για το μάθημα αυτό δεν απαιτείται να έχεις προηγούμενη γνώση πάνω στον τομέα αυτό.

  1. AdWords Fundamentals

Το μάθημα αυτό σε φέρνει σε επαφή με τις βασικές αρχές AdWords. Θα μάθεις να διαχειρίζεσαι Budgets και Bids και να διαχωρίζεις ποιες είναι κατάλληλες λέξεις για να χρησιμοποιηθούν στην αναζήτηση. Θα μάθεις να χειρίζεσαι εργαλεία αναζήτησης και θα πάρεις μία εικόνα από το Advanced AdWords που αφορά την προβολή και το Remarketing. Επίσης, θα είσαι σε θέση να κάνεις σωστό targeting που θα έχει ως αποτέλεσμα επιτυχημένες διαφημίσεις. Μέσα σε 3 ώρες θα μάθεις να δημιουργείς Google AdWords καμπάνιες για να ενισχύσεις την επισκεψιμότητα και να αυξήσεις τις πωλήσεις.

  1. Social Media marketing for Beginners

Θα καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα Social media (Youtube, Facebook, Google+, Twitter, Instagram and blogging).  Θα μπορείς να φτιάχνεις στρατηγικές για τα μέσα αυτά και θα τα χρησιμοποιείς όχι μόνο για Marketing αλλά και για Υποστήριξη Πελατών και PR. Θα καταλάβεις τι κινδύνους ενέχει η χρήση των Social media καθώς και τις αρχές του content marketing.

  1. Google Analytics for Beginners

Εδώ θα μάθεις να χειρίζεσαι τα Google Analytics με τέτοιο τρόπο που να συλλέγεις χρήσιμα δεδομένα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επίσης, θα μπορέσεις να ελέγξεις την απόδοση μιας καμπάνιας και να καταλάβεις τι πρέπει να γίνει διαφορετικά την επόμενη φορά, ώστε να είναι πιο επιτυχημένη. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

  1. Advanced Google AdWords

Θα μπορέσεις να αυξήσεις την επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες που χειρίζεσαι, να διαφημίζεις γρήγορα και αποτελεσματικά υπηρεσίες και προϊόντα, να χρησιμοποιείς το Conversion Tracking για να καθορίζεις την αξία των διαφημίσεων και να βρεις τρόπους να ξανακερδίσεις παλιούς επισκέπτες. Δεν προϋποθέτει να έχεις σχετική εμπειρία με το εργαλείο αυτό.

  1. Facebook Advertising

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις να δημοσιεύεις μαζικά, γρήγορα και αποτελεσματικά στα social media εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο. Θα συνδεθείς με νέο κοινό και θα καταφέρεις εξαιρετικά μειωμένα κόστη ($0.01 per engagement/like/click) μέσω διαφημίσεων στο Facebook. Μόνη προϋπόθεση να έχεις λογαριασμό στο Facebook.

  1. SEO Tactics and Strategy

Εδώ θα μάθεις γρήγορα και εύκολα τακτικές και στρατηγικές SEO, θα δεις διάφορα SEO concepts και θα μάθεις να ολοκληρώνεις την marketing στρατηγική σου.

Τα μαθήματα αυτά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αναπτύξεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές σου στο Marketing, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους. Έτσι θα έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα συγκριτικά με τους υπόλοιπους υποψηφίους.

8. Content Marketing Strategy

Γιατί το Content Marketing είναι τόσο σημαντικό και ποιος ο ρόλος του για lead generation; Πως το χρησιμοποιούμε για να επιτύχουμε περισσότερες πωλήσεις; Πως αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε ένα αποτελεσματικό content marketing plan; Όλες αυτές οι απορίες θα λυθούν εδώ!

9. The Complete MailChimp Email Marketing Course

Θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά την MailChimp πλατφόρμα, ώστε να μπορείς να δημιουργείς ωραίο περιεχόμενο σε emails και να βελτιστοποιείς email marketing campaigns. Απαραίτητες προϋποθέσεις: να έχεις βασικές γνώσεις HTML και να μπορείς να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά στην Αγγλική γλώσσα (γραπτά και προσφορικά).

Βρες την δουλειά που σου ταιριάζει εδώ!