Τα Talent Days 2023 by CollegeLink ολοκληρώθηκαν: 250+ ευκαιρίες καριέρας σε περιμένουν

By CollegeLink Team

Στις 10 και 11 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Talent Days by CollegeLink!

Είμαστε πολύ χαρούμεν@ που υποδεχτήκαμε στο Ζάππειο Μέγαρο πάνω από 1500 επισκέπτ@ς και μας δώσατε την ευκαιρία να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία! 

Η ομάδα μας ήταν εκεί και μαζί με εθελοντές του event πραγματοποίησαν 300+ CV & LinkedIn reviews και mock interviews, που βοήθησαν τ@ς παρευρισκόμεν@ς να χτίσουν ένα δυνατό βιογραφικό και να προετοιμαστούν για τις συνεντεύξεις με τις εταιρείες!  

Τι άλλο είδαμε;

Στα Talent Days by CollegeLink παρευρέθηκαν πάνω από 40 ομιλητές που πραγματοποίησαν πάνω από 35 ομιλίες και workshops. Σε αυτά μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα trend της αγοράς εργασίας, πως να διεκδικήσουμε μια καριέρα σε τομείς όπως το web development, το data analysis και τα οικονομικά αλλά πως να χτίσουμε ένα καλό personal brand του εαυτού μας! 

H ομάδα της ICF Greece πραγματοποίησε πάνω από 50 speed coaching sessions, βοηθώντας τ@ς νέ@ς να βρουν το επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει και να οργανώσουν τα επόμενα steps της καριέρας τους!

 

Το καλύτερο; Παρευρέθηκαν με booths 50+ εταιρείες, όπως Intralot, Instacar, EY Greece, Motodynamics, Shopflix κ.α., οι οποίες έχουν δημοσιεύσει στην πλατφόρμα μας 250+ θέσεις εργασίας, δίνοντας στ@ς υποψήφι@ς την δυνατότητα να τις γνωρίσουν από κοντά…και τις επόμενες μέρες, το τηλέφωνο όσων παρευρέθηκαν θα αρχίσει να χτυπάει για να κανονίσουν συνέντευξη μαζί τους!

Όμως, δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό, χωρίς να φροντίσουμε για την φωτογραφία! Όσ@ επιθυμούν να έχουν φωτογραφία στο βιογραφικό τους, είχαν την ευκαιρία και τις δύο μέρες του event να έρθουν στο Professional Photo Booth που υπήρχε και να βγάλουν μια επαγγελματική φωτογραφία για το LinkedIn ή το cv τους. 

Η IKEA Greece φρόντισε για την εντυπωσιακή διακόσμηση
του
main stage μας ώστε να αισθάνονται
οι καλεσμένοι μας σαν στο σπίτι τους, και τα
Goodys Burger House φρόντισαν να γεμίσουν τις κοιλίτσες της οργανωτικής ομάδας και τ@ν
εθελοντ@ν ώστε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας έως το τέλος!

Ευχαριστούμε όλους τους partners των Talent Days, και φυσικά τ@ς συμμετέχοντ@ς και τ@ς εθελοντ@ς μας που με την βοήθεια τους καταφέραμε να απογειώσουμε το event! 

Thank you! 

Τα λέμε του χρόνου!