Τάσεις στην αγορά εργασίας εν μέσω Covid-19

Τάσεις στην αγορά εργασίας εν μέσω Covid-19


Ένα live Talk γεμάτο Συμβουλές και Tips για την επόμενη μέρα στην αγορά εργασίας με HR Professionals από τον κλάδο του Τουρισμού, του Food Industry & των Life Sciences.

Ένα live Talk γεμάτο Συμβουλές και Tips για την επόμενη μέρα στην αγορά εργασίας με HR Professionals από τον κλάδο του Τουρισμού, του Food Industry & των Life Sciences.
δηλωσε δωρεαν συμμετοχη Τετάρτη 17 Ιουνίου | 17:00

Σκοπός της συζήτησης

Σε μία περίοδο όπου το άγχος και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα επικρατούν, το CollegeLink επανέρχεται για μια ακόμη φορά με διάθεση για προσπάθεια και εξέλιξη.
Στο συγκεκριμένο live talk έμπειροι HR επαγγελματίες θα μας μιλήσουν για τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας και θα σου δώσουν συμβουλές για να ανταπεξέλθεις στις νέες αυτές συνθήκες!


Δηλωσε δωρεαν συμμετοχη

Θεματικές ενότητες


Εδώ θα βρεις όλη τη θεματολογία που πρόκειται να καλύψουμε με τους καλεσμένους μας

Covid Era & Αγορά εργασίας

Covid Era & Αγορά εργασίας

Ποιοι κλάδοι επλήγησαν και ποιοί είδαν ανάπτυξη;

Επαγγελματική Εξέλιξη

Επαγγελματική Εξέλιξη

Ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να αποκτήσει ένας νέος επαγγελματίας προκειμένου να γίνει πιο employable αυτήν την περίοδο;

Ερωτήσεις κοινού

Ερωτήσεις κοινού

Θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με το θέμα που θα συζητήσουμε.

Προϋποθέσεις και Διαθεσιμότητα


Εγγραφή στη φόρμα

Στην πλατφόρμα μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 50 άτομα, αλλά μην ανησυχείς, θα γίνει live streaming στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Facebook & στο Instagram για να μην το χάσεις

Προϋποθέσεις και Διαθεσιμότητα

Τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι για να χάνονται!

Ομιλητές


Γνώρισε τους καταξιωμένους HR Professionals που θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους σε αυτό το Live Talk

Στέφανος Αλκίδης
Στέφανος Αλκίδης Co-Founder & CCO, CollegeLink

Το 2015, ο Στέφανος Αλκίδης μαζί με τον Γιάννη Ήμελο ιδρύσανε την CollegeLink. Έχοντας 50.000+ χρήστες με 3.000 πετυχημένες προσλήψεις, όραμα της CollegeLink, είναι να οδηγεί τον κάθε τελειόφοιτο-απόφοιτο Πανεπιστημίου, στην πρώτη εργασιακή του εμπειρία. Με περισσότερες από 2.000 εταιρείες-πελάτες, η CollegeLink έχει σηκώσει το πρώτο γύρο χρηματοδότησης από το Uni.Fund και ανακοινώθηκε ως νικήτρια εταιρεία του Envolve Award Greece 2018. Παράλληλα έχει βραβευτεί στα HR Awards 2017, 2018 & 2019 για την εκπαίδευση 2500+ νέων μέσω των Academies που διοργανώνονται κατά την διάρκεια του έτους, τροφοδοτώντας τους με hard & soft skills.

Γιάννης Μπατσής
Γιάννης Μπατσής HR Business Partner, EMEA, Wyndham Hotels & Resorts

Ο Γιάννης Μπατσής ειναι HR Business Partner στη ξενοδοχειακή εταιρεία Wyndham Hotels & Resorts, για την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα, στο Βέλγιο αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εδρεύει αυτή τη στιγμη. Με ειδίκευση στο Talent Development, αναπτύσσει στρατηγικές για τη στελέχωση, ανάπτυξη και διατήρηση ανθρώπινου δυναμικού, και δημιουργεί ολοκληρωμένα προγραμμάτα εκπαίδευσης και ανάπτυξης εταιρικών δεξιοτήτων.

Αλεξάνδρα Κόλλια
Αλεξάνδρα Κόλλια HR Advisor @ General Mills Hellas

Η Αλεξάνδρα είναι νέα επαγγελματίας στο χώρο του HR με μεταπτυχιακό τίτλο στο HR Management (ΟΠΑ). Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως HR Advisor στη General Mills Hellas και είναι αφοσιωμένη στις ανάγκες του Supply Chain. Εξειδικευσή της είναι το talent acquisition, employee engagement και talent management/development. Επηρεασμένη από τις αρχές του lean manufacturing, υποστηρίζει θερμά την έννοια της συνεχούς βελτίωσης.

Θέμης Χριστοφίδης
Θέμης Χριστοφίδης Talent, OD & Inclusion Manager | HR Business Partner, Bayer Hellas AG

Ο Θέμης Χριστοφίδης είναι ο Talent, Organizational Development & Inclusion Manager – HR Business Partner στην Bayer Ελλάς. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού με έμφαση στην επιλογή, εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπων. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε θέσεις HR στους κλάδους FMCG, τεχνολογίας και φιλοξενίας, καθώς και στον συμβουλευτικό τομέα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στο Human Resources Management από το University of Manchester. Είναι πιστοποιημένος Applied Innovation Trainer από την OpenGenius (UΚ) και Global Career Development Facilitator από το NCDA (US).

Ποιοι Είμαστε


Γνώρισε την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την διοργάνωση αυτού του επίκαιρου και πολύ χρήσιμου webinar

Ποιοι Είμαστε

Γνώρισε την ομάδα του CollegeLink

Το CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής άσκησης. Σήμερα μετράει 50.000+ ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα μας & 2.000+ εγγεγραμμένες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας. Ταυτόχρονα διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε ταχέως αναπτυσσόμενους κλάδους. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 40 CollegeLink Academies με 2.000+ συμμετέχοντες.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι για να χάνονται!

Στείλε μας την ερώτησή σου


Τι θα σε ενδιέφερε να μάθεις πάνω σε αυτό το θέμα;
Στείλε μας την ερώτησή σου και οι καλεσμένοι μας θα σου δώσουν την απάντησή τους

We received your message and will contact you back soon.