Όταν κάτι το θέλεις πολύ, τότε τίποτα δεν πρέπει να επιτρέπεις στον εαυτό σου να σε σταματήσει. Αντιθέτως, κοιτάς τις παρακάτω θέσεις εργασίας από την πλατφόρμα μας και ξεκινάς να στέλνεις γρήγορα γρήγορα τα βιογραφικά σου!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Σεμινάριο Web Development @ CollegeLink

Είσαι coding freak και θέλεις να φτάσεις τις γνώσεις σου σε άλλο επίπεδο; Επιθυμείς να μάθεις πως να δημιουργείς εφαρμογές στο Internet; Θα ήθελες σαν τρελός να εργαστείς για κάποια από τις εταιρείες Mellon Group of Companies, Netsteps, Yuboto, Intrasoft ή Netstudio; Μπορείς να κάνεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο Web Development eLearning Academy by CollegeLink! Κάνε την εγγραφή σου στο course και σεμινάριο Web Development και ξεκίνησε την καριέρα σου! 

REAL ESTATE AGENT @ REMAX delta-ktima

Εσύ, εσύ από τη Λάρισα ή την Κατερίνη μας ακούς; Η εταιρεία REMAX delta-ktima σε προσκαλεί να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στον κλάδο της Κτηματαγοράς! Ειδικά εσένα που έχεις ισχυρή θέληση για επαγγελματική επιτυχία και προσωπική εξέλιξη και όρεξη για μάθηση και εκπαίδευση στις πωλήσεις ακινήτων σε θέλει λίγο παραπάνω. Για αυτό, διαβάσε περισσότερα για τη θέση REAL ESTATE AGENT και στείλε σιγά σιγά το βιογραφικό σου!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ GLOBALNET INS. EXPERTS

Θέλεις να εργαστείς σε μια σύγχρονη καινοτόμα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ασφαλειών; Τώρα έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς στην ομάδα της GLOBALNET INS. EXPERTS ως Direct Plus Agent! Θα παρέχεις συμβουλές στους πελάτες της KTEOHellas, θα διαχειρίζεσαι εκκρεμότητες και υποθέσεις υποστήριξης του γενικότερου πελατολογίου, ενώ θα προωθείς πληροφορίες για τα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης της εταιρείας σε αυτούς! Είσαι μέσα; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος!

Αssociate Web Developer @ Baresquare

Ένας περίπου χρόνος προυπηρεσίας στον κλάδο του web development. Αρκετές γνώσεις πάνω στην Javascript, MySQL, SQL Server, PostgreSQL, BigQuery. Και μια μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια είναι κάποια από τα σημαντικότερα προσόντα που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην εταιρεία Baresquare και στη θέση Αssociate Web Developer! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου με τη φράση ΄΄i love data΄΄ μέσα και… δε θα χάσεις!

Junior Copywriter @ FLIPNEWMEDIA IKE

Η ζωή είναι μικρή. Για αυτό, προσπάθησε να γράψεις κάτι που μετράει… για τους πελάτες της εταιρείας FLIPNEWMEDIA IKE – what; Ναι, η εταιρεία αναζητά Junior Copywriter που θα αναλάβει την παραγωγή κειμένων για τα social media κανάλια των πελατών της, θα κάνει και community management αυτών και θα εργάζεται στενά με την ομάδα marketing για τον καλύτερο σχεδιασμό του περιεχομένου τους. Είσαι μέσα;

Associate Full Stack (.Net) Software Engineer @ SEMITRON S.A.

Quiz… Τί είναι κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την  HTML/CSS με τη PHP, τη JavaScript και την .Net; Σίγουρα ένας full stack developer! Και τι μπορεί να κάνει κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την HTML/CSS με τη PHP τη JavaScript και την .Net; Σίγουρα να προωθήσει το βιογραφικό του για τη θέση του Associate Full Stack (.Net) Software Engineer στην εταιρεία SEMITRON S.A.! 

Social Media Manager @ Delta adv.

Τα social media δεν είναι απλά κάποια επιπλέον media, αλλά το μέλλον το media. Και η εταιρεία Delta adv. δεν είναι απλά μια εταιρεία, αλλά μπορεί και το μέλλον της καριέρας σου στο χώρο αυτό. Γιατί η εταιρεία αναζητά αυτ@ που θα διαχειρίζεται digital campaigns, Google AdWords, on-site SEO για το πελατολόγιό της, θα αναλύει θα προτείνει και θα βελτιστοποιεί τα κανάλια, ενώ θα παρακολουθήσει συνεχώς και αδιαλείπτως  τις τάσεις της αγοράς! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Social Media Manager!

Mid-Level React Native Developer @ Upfit

Σε ενδιαφέρει η βελτίωση της ποιότητας ζωής και lifestyle των συνανθρώπων σου; Τώρα, μπορείς να συμμετέχεις ενεργά σε αυτή μέσω της εταιρείας Upfit. Πώς; Συντηρώντας την εφαρμογή σε iOS και Android. Με διαρκή συνεργασία με την ομάδα UX/UI, προκειμένου να παρέχεις μια όμορφη εμπειρία στους χρήστες. Με το να μαθαίνεις και να εκπαιδεύεσαι διαρκώς και αδιαλείπτως. Με το ενδιαφέρον σου που θα δηλώσεις τώρα για τη θέση Mid-Level React Native Developer!

Full-Stack Software Engineer (f/m/d) @ Electry

Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις για μια καριέρα ως Software Engineer; Γιατί, το Βερολίνο σε περιμένει! Συγκεκριμένα, η εταιρεία Electry που δραστηριοποιείται στο χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού και βοηθά κάθε νέο εκεί έξω να βρει την καριέρα και θέση που του ταιριάζει αναζητά εσένα που διαθέτεις εμπειρία σε TypeScript ή JavaScript, γνώση DevOps και σε χαρακτηρίζει το multitasking. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Full-Stack Software Engineer (f/m/d) και… ξεκίνα να ψάχνεις για αεροπορικά!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;