Αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τα bikini, τις βαλίτσες και τα αντηλιακά σου φρόντισε να προετοιμάσεις καλά και το βιογραφικό σου. Γιατί, οι θέσεις εργασίας ολοένα αυξάνονται και πληθαίνουν στο CollegeLink και η δική σου αίτηση σίγουρα δεν μπορεί να λείπει!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Real Estate Agent @ RE/MAX Canopus

Ποιοί είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; Γιατί, αν μακροπρόθεσμα σε φαντάζεσαι με ένα υψηλό ετήσιο εισόδημα που συνδυάζεται με ελεύθερο ωράριο εργασίας, ανεξαρτησία και μια ομάδα γεμάτη εμπειρία και τεχνογνωσία τότε καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στις ευκαιρίες που προσφέρει η εταιρεία RE/MAX Canopus. Και συγκεκριμένα, στη θέση εργασίας Real Estate Agent όπου και πρέπει να προωθήσεις το βιογραφικό σου!

Customer Success / Marketing @ ParkAround

Διαθέτεις εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά η καρδιά σου θα ανήκει αιώνια στον κλάδο του marketing; Τότε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είσαι πια μοιρασμένος στα δυο, αφού η εταιρεία ParkAround σου έχει τη λύση. Μια θέση εργασίας που αποτελείται 20% από email, 15% από content writing, 10% από εξυπηρέτηση πελατών, 5% από Social Media, 50% από φανταστικά projects. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Customer Success / Marketing και δήλωσε γρήγορα το ενδιαφέρον σου!

Work with the world’s coolest brands and in a multinational company! @ Teleperformance Greece 

You speak England very best? Γιατί, αν παίζεις τα αγγλικά σου στα δάχτυλα και επιθυμείς να εργαστείς σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον με πελατολόγιο τα πιο διάσημα brands ανά τον κόσμο πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβεις την Teleperformance Greece στις επιλογές σου. Ενημερώσου περαιτέρω για τη θέση Work with the world’s coolest brands and in a multinational company! και ξεκίνα να προωθείς τα βιογραφικά σου!

Sales Representative located in Thessaloniki @ Safilo Hellas SA

Μήπως τυχαίνει να έχεις πτυχίο από τον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων; Skills διαπραγμάτευσης και εξαιρετικές δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά; Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις και κάτι τις από μόδα; Γιατί, ο όμιλος Safilo Hellas SA, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των premium γυαλιών ηλίου, optical frames και αθλητικών γυαλιών, σε ψάχνει. Στείλε, λοιπόν, τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Sales Representative located in Thessaloniki και… βάλε τους τα γυαλιά!

Junior Software Engineer @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για την επίτευξη του στόχου της; Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Software Engineer!

SQL Developer @ CGSOFT LTD

Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής; Διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις σε Microsoft SQL server και Azure SQL; Είσαι master στην επικοινωνία και την οργάνωση; Τότε, σίγουρα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις μια θέση στην εταιρεία CGSOFT LTD ως SQL Developer. Ρίξε μια διεξοδική ματιά στα απαραίτητα καθήκοντα της θέσης και μη διστάσεις να στείλεις το βιογραφικό σου!

Full Stack (PHP) Developer @ GIM Greek Internet Marketing

Είναι Premium Google Ads Partner και ανάμεσα στα High Value Agencies του Facebook. Δραστηριοποιείται από το 2009 στην εγχώρια και διεθνή αγορά και αποτελεί συνώνυμο του Internet Marketing στην Ελλάδα. Είναι η εταιρεία GIM και αναζητά τον επόμενο της Full Stack (PHP) Developer. Και, αυτός μπορεί να είσαι εσύ αν προωθήσεις άμεσα το βιογραφικό σου!

EXPORT SALES MANAGER @ INTERPLAST SA

Η Interplast AE, εταιρία παραγωγής πλαστικών σωλήνων, αναζητά τον επόμενο της EXPORT SALES MANAGER. Και, καλό θα ήταν να δηλώσεις άμεσα το ενδιαφέρον σου, γιατί η εταιρεία προσφέρει και συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, και άριστο περιβάλλον εργασίας, και σταθερές αποδοχές σύμφωνα με τη βαρύτητα της θέσης και την αξιολόγηση της επιλογής… Το σκέφτεσαι ακόμη; 

Junior Data Engineer @ doctoranytime

To doctoranytime είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία υγείας στην Ελλάδα. Μέσω αυτού ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βρει τον γιατρό που επιθυμεί και παράλληλα να κλείσει δωρεάν ραντεβού online, γρήγορα και εύκολα. Και τώρα, έχεις και εσύ τη δυνατότητα να συμβάλλεις στη συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Πως; Προωθώντας απλά το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Data Engineer!

Android Developer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Android Developer

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;