Δεν θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε τον μήνα Μάιο χωρίς να σου παρουσιάσουμε τις αγαπημένες μας θέσεις εργασίας. Field Service Intern (6 months internship- T.E.I.) @ Uni Systems; Digital Insurance Expert @ Interamerican; Software Developer/Engineer @ Upgrade ή κάποια από τις υπόλοιπες; Εσύ ποιά αγάπησες περισσότερο και σκέφτεσαι να στείλεις το βιογραφικό σου; 

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Field Service Intern (6 months internship- T.E.I.) @ Uni Systems

Άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα… Είσαι φοιτητής σε κάποιο Τ.Ε.Ι. του κλάδου της Πληροφορικής και έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι τα πρώτα βήματα στην καριέρα σου. Και ξέρεις που μπορείς να το πραγματοποιήσεις; Στην εταιρεία Uni Systems φυσικά! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Field Service Intern (6 months internship- T.E.I.) και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η εξυπηρέτηση! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

Digital Insurance Expert @ Interamerican

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα σου δίνουμε 4 λόγους να για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Interamerican. Προσωπική εξέλιξη, Οικονομική ανεξαρτησία, Κοινωνική Προσφορά και φεύγουμε για το τέσσερα… την Ψηφιακή Εργασία. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα για την καθημερινότητα σου στο γραφείο, τις αρμοδιότητες, τις παροχές και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Insurance Expert

Software Developer/Engineer @ Upgrade

Έχεις γνώση των συστημάτων Firebase, Auth0, Azure, AWS και GCP; Έχεις προϋπηρεσία ως Developer και επιθυμείς να challengeάρεις τα skills σου; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί αυτά τα προσόντα σου σε συνδυασμό με πολλά άλλα ακόμη μπορούν να σε βάλουν στην εταιρεία Upgrade. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Software Developer/Engineer και στείλε το βιογραφικό σου!

Support Associate @ Wolt

Η Wolt, ξέρεις, το app που έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ ένα από τα βράδια που έχεις λιγούρες σε θέλει στην ομάδα της. Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτεις είναι ευέλικτο πρόγραμμα, ικανότητες να εξελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι γρήγορα, λίγες γνώσεις αγγλικών και αρκετή όρεξη… για δουλειά! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Support Associate!

Βοηθός Λογιστή @ FAMILY SUPERMARKET AE

Λέγεται ότι η λογιστική είναι η γλώσσα των επιχειρήσεων. Και, αν ξέρεις να την παίζεις στα δάχτυλα, αν έχεις προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση λογιστή έως και 2 χρόνια, αν γνωρίζεις από υπολογιστικά συστήματα και αγγλικά, τότε πρέπει να στείλεις το βιογραφικό σου τώρα στη θέση Βοηθός Λογιστή της εταιρείας FAMILY SUPERMARKET AE. Γιατί, θα απολαύσεις ένα ικανοποιητικό πακέτο αμοιβών και δυνατότητες ανάπτυξης σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον! Το ΄χεις;

Στέλεχος για το Τμήμα Πληροφορικής @ ALUMAN S.A.

Μήπως είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής; Μήπως έχεις γνώση του SOFTONE ERP; Μήπως έχεις και γνώση σε γλώσσες προγραμματισμού JavaScript, C#, Delphi Pascal; Αν απάντησες φωναχτά ναι, τότε μην αργείς! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία ALUMAN S.A. για τη θέση Στέλεχος για το Τμήμα Πληροφορικής!

Mid-Level Integration Engineer @ upstream

Η εταιρεία upstream δεν είναι μόνο μια εταιρεία ηγέτης στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μια εταιρεία που μπορεί να σου προσφέρει ανταγωνιστικές μισθολογικές παροχές, την ευκαιρία να εργασίας παρέα με μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα και… πολλές ώρες γυμναστικής στις εγκαταστάσεις της. Τι πρέπει να κάνεις εσύ για να τα έχεις όλα αυτά; Αρκεί μόνο να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-Level Integration Engineer!

Digital Marketing Specialist @ EPAPHY

Έχεις ακουστά τον διαφημιστικό όμιλο EPAPHY; You better do! Γιατί, αν διαθέτεις γνώσεις Web design και development, Social Media Marketing, Google Ads και κάτι τις από Graphic Design είσαι ήδη μέσα! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Digital Marketing Specialist και στείλε το βιογραφικό σου!

WordPress Developer @ The Webians

Διαθέτεις εξαιρετικές δεξιότητες σε CSS3, HTML5, PHP, jQuery και JavaScript; Έχεις εμπειρία σε JavaScript frameworks; Μπορεί να κατανοείς τους στόχους κάθε έργου και να χαράζεις αντίστοιχες στρατηγικές; Τότε, μάλλον είσαι και εσύ ένας webian! Για αυτό, διάβασε περισσότερα για τη θέση WordPress Developer και στείλε το βιογραφικό σου!

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!