Το CollegeLink αλλάζει και εξελίσσεται!

By Collegelink Team

Πάνω από 200 εταιρίες έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του CollegeLink μέχρι σήμερα προκειμένου να βρουν τα καλύτερους ταλαντούχους νέους που τους ταιριάζουν. Μέσα από το feedback σας, αναπτύχθηκαν νέες λειτουργικότητες και δυνατότητες οι οποίες βοηθούν ακόμα περισσότερο στην διαδικασία του recruitment. Εξοικονομώντας αρκετό από τον χρόνο σας και δίνοντας λύσεις σε διαχειριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα, αφήστε το CollegeLink να σας προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία Recruiting!

New Features!

  1. Παράλληλα με την προβολή του αναλυτικού profile των υποψηφίων, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε, να κατεβάζετε/αποθηκεύετε και να εκτυπώνετε τα βιογραφικά των υποψηφίων που σας ενδιαφέρουν. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν upload το βιογραφικό τους σε pdf ή word αρχείο.
  2. Επωφελειθείτε της άμεσης επικοινωνίας με τους υποψηφίους, των οποίων τα profile συνοδεύονται από το προσωπικό τους τηλέφωνο και email. Σας δίνεται πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας μόνο των υποψηφίων που έχουν κάνει apply στην θέση , ή των υποψηφίων που εσείς επιλέγετε να κάνετε match (το όριο των υποψηφίων που μπορείτε να κάνετε match ορίζεται από το πακέτο που θα επιλέξετε να αγοράσετε).
  3. Χρησιμοποιήστε τα νέα Applications Statuses ώστε η διαχείριση εισερχομένων applications να γίνεται πιο ευχάριστα και αποτελεσματικά. (application pending, interview pending, accepted, rejected, save for later)
  4. Σας παρέχουμε μία βελτιστοποιημένη ποιότητα των υποψηφίων της πλατφόρμας, εξασφαλίζοντας την πληρότητα των πληροφοριών στο profile τους και την διαθεσιμότητα τους για άμεση πρόσληψη.
  5. Προσθήκη των CollegeLink badges –
  6. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία του “Collaborative Application Tool” το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να δώσετε πρόσβαση και σε άλλους users της επιλογής σας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η βέλτιστη επικοινωνία μεταξύ των μελών που εμπλέκονται στην διαδικασία της προσέλκυσης και πρόσληψης ενός candidate.
    • Όλοι οι user μαζί μπορούν να παρακολουθούν το status του κάθε applicant και να κάνουν σχόλια σε κάθε applicant ξεχωριστά.
  7. Τέλος είναι πλέον διαθέσιμα τα Personality Assessments τα οποία σας βοηθούν να γνωρίσετε ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων (επικοινωνιακές δεξιότητες, εσωστρέφεια-εξωστρέφεια, leadership, ομαδικότητα, εργασία υπό πίεση κ.α.). Επίσης σας δίνεται Η δυνατότητα να ζητήσετε από κάποιον applicant να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο assessment σε περίπτωση που δεν το έχει ήδη κάνει.