Με τη νιότη έρχεται η έντονη διάθεση για σκέψη και φιλοδοξία. Η δύναμη να αλλάξεις τον κόσμο ξεκινώντας από τον ίδιο σου εαυτό, η ανάγκη εκπλήρωσης ονείρων και η ανυπομονησία για το αύριο!

Επειδή είσαι νέος και ξέρουμε ότι θες να ζεις τη ζωή σου στα άκρα και παθιάζεσαι με ό,τι καταπιάνεσαι, διάβασε παρακάτω τι σου ετοιμάσαμε από τον κόσμο των επιχειρήσεων!

1 .Product Associate Intern (Πρακτική Άσκηση) @Collegelink

Η CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης απασχόλησης στην Ελλάδα, η οποία φέρνει σε επαφή νέους και εταιρίες στα πλαίσια πρακτικής άσκησης ή πρώτης δουλειάς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους τελειόφοιτους και πρόσφατα απόφοιτους να βρουν την πρώτη τους εργασία. Η οικογένειά μας μεγαλώνει, κι αναζητούμε Product Associate Intern, να εκπονήσει την πρακτική του κοντά μας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

2. Digital Marketing Assistant  @Leader Online IKE

Είχες φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου να εργάζεται για πελάτες υψηλής αξίας για λογαριασμό ενός εξειδικευμένου digital marketing agency, Google Partner Premier, που εστιάζει στο SEO, το Google Adwords και τη Διαφήμιση στο Facebook; Η ευκαιρία σου είναι εδώ, για σένα που θες να κατακτήσεις τον κόσμο του digital marketing! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

3. Junior IT Support Technician  @ATHENS TECHNOLOGY CENTER

Αν έχεις πάθος με τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και θες εργαστείς σε μια εταιρεία με πάνω από 30 χρόνια πείρας στο χώρο, που στοχεύει στην ανάπτυξη μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και σε κυβερνητικούς οργανισμούς παγκοσμίως, τότε αυτή η θέση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

4. Junior Java Developer @Athens Exchange Group

Είσαι ταλαντούχος Java Developer; Έλα, λοιπόν, να κάνεις join την ομάδα των Systems Development στην ATHEX Group! Ένα δυναμικό και συνάμα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης και εξέλιξης σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου εδώ!

5. Group Front Office IT Specialist @FOURLIS GROUP

Ο Όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών με την εμπορική του δραστηριότητα να εκτείνεται στις χώρες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας. Είσαι έτοιμος να ενταχθείς στην IT team του Ομίλου FOURLIS; Στείλε την αίτηση σου εδώ!

6. Junior Data Scientist (Πρακτική Άσκηση) @Money Market Α.Ε.

Για σένα που είσαι φοιτητής και δικαιούσαι να πραγματοποιήσεις πρακτική άσκηση μέσω της σχολής σου, αυτή θέση σε αφορά! Η Money Market αναζητά τον υποψήφιο που θα ενταχθεί στην Business Inteligence & Data Analytics ομάδα της εταιρίας. Εκεί, θα απασχοληθεί στο κομμάτι του Sales Reporting & Visualization, όπου η ομάδα αναλύει δεδομένα πωλήσεων των χρηστών και πελατών της εταιρίας προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει Sales Insights για αυτούς τους χρήστες. Στείλε την αίτηση σου εδώ!

7. Υπάλληλος Τεχνικής Υποστήριξης – Εξυπηρέτηση Πελατών @IPGLOBAL IKE

Ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές domain name και παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα, η IPGLOBAL IKE (IP.GR), αναζητά το επόμενο μέλος για την ομάδα της. Γίνε, λοιπόν, το νέο μέλος της ομάδας τεχνικής υποστήριξης που θα παρέχει υποστήριξη στους πελάτες τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω e-mail! Πρόλαβε την προθεσμία των αιτήσεων! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

8. Web Developer @e-satisfaction

Θα ήθελες να εργαστείς ως web developer στην πρώτη Humanized Marketing Platform για e-busines; Συνεχής εκπαίδευση, δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, εταιρικό λάπτοπ είναι μόνο μερικά από τα οφέλη ενός εργαζόμενου στην εταιρεία τους! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

9. Εκπρόσωπος Πωλήσεων @Douleutaras.gr

Είσαι επικοινωνιακός, με μεταφορικό μέσο και θα ήθελες να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες startups στην Ελλάδα, με ανταγωνιστικές αποδοχές, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης και πολύ μεγάλες προοπτικές εξέλιξης; Εάν ναι, τότε στείλε την αίτηση σου τώρα!

10. Χημικός στις πωλήσεις @S KONTARI AND SON CHEMICAL NET PRIVATE COMPANY

Δυνατό σου σημείο είναι οι πωλήσεις, έχεις πτυχίο χημικού, σου αρέσει να παρακολουθείς τις τάσεις της αγοράς και του ανταγωνισμού, σου βρήκαμε δουλειά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink για να προλάβεις την ευκαιρία της καριέρας σου!

11. Export Sales Executive- SLS22 @Thrace NG

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ιδρύθηκε το 1997 με τη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στα Ιωάννινα, με αποκλειστική δραστηριότητα τις λύσεις συσκευασίας. Ως Export Sales Executive, θα έχεις την έδρα σου στην Ξάνθη και θα είσαι υπεύθυνος να εξυπηρετείς τους υπάρχοντες πελάτες, να αναπτύξεις νέες αγορές και να προωθείς τα προϊόντα της εταιρείας; Αν όλα αυτά σε συναρπάζουν, στείλε την αίτηση σου τώρα!

12. WEB DEVELOPER @Dproject

Θα σε ενδιέφερε να ενταχθείς ως web developer σε μια δημιουργική ομάδα που παρέχει μοναδικές διαδικτυακές λύσεις, υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακού σχεδιασμού, κατασκευάζοντας ιστοσελίδες που θα ενισχύσουν καθοριστικά την παρουσία των επιχειρήσεων;  Η εταιρεία dproject δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών και συγκεκριμένα στην κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση ιστοσελίδων, ψάχνει τον επόμενο web developer για εξωτερικό συνεργάτη! Μην αργείς, η προθεσμία των αιτήσεων λήγει σύντομα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

13. CTY Job Positions @Anatolia College

Το Center for Talented Youth στο Anatolia College αναζητά υποψηφίους για το καλοκαίρι του 2019 για τα Summer Programs στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, από 21 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Αν έχεις υψηλού επιπέδου γνώσεις αγγλικών και εμπειρία διδασκαλίας στα αγγλικά των παρακάτω τομέων, ψυχολογία, οικονομικά, business, μαθηματικά, φυσική, παιδαγωγικά, γενετική, μηχανική, τότε σίγουρα ανήκεις εδώ! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

14. AGENT’S ASSISTANT @ELLI.K.A. REAL ESTATE IKE

Το μεσιτικό γραφείο ELL.KA. (HELLENIC REAL ESTATE  CENTER) που εδρεύει στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας αναζητά έναν νέο που θα στελεχώσει το τμήμα πωλήσεων. Κατοχή μηχανής, άριστη γνώση αγγλικών και υπολογιστών είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις άμεσα την επαγγελματική σου καριέρα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

15. GRAPHIC DESIGN @ORANGE AE

Σου αρέσει το Graphic Design και θες να ενταχθείς σε μια διαφημιστική εταιρεία με 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας, όπως την Orange Advertising; Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, δημιουργικό περιβάλλον, συνεχής εκπαίδευση, ακόμα να κάνεις την αίτηση σου; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

16. Customer Care Advisors @Talanton Ltd

Η ΤALANTON Business Consulting & Marketing Services, μια Outsourcing Company για Specialized Services στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο ψάχνει για full-time εργαζόμενους  ως Customer Care Advisors! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

17. Junior Web Designer @GricGroup

Είσαι δημιουργικός και έχεις πάθος με το web design; Εμείς φροντίσαμε και για σένα που θα ήθελες να ενταχθείς σε μια εταιρεία που έχει στόχο τη δημιουργία καταπληκτικών web designs!Στείλε την αίτηση σου τώρα!

18. ENTERSOFT ERP Consultant @KnowHow Consulting Ltd

Η Εταιρεία Know how Consulting LTD ενδιαφέρεται να προσλάβει Senior και Junior Entersoft ERP Consultants. Αν έχεις στην κατοχή σου Πτυχίο Ανώτατης / Ανώτερης σχολής Πληροφορικής, Θετικής ή Οικονομικής κατεύθυνσης, εμπειρία σε λύσεις Ελληνικών ή Πολυεθνικών ΕRP Πληροφοριακών Συστημάτων, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και είσαι επικοινωνιακός/ή, τότε κάνε το επόμενο βήμα της καριέρας σου στην Know how Consulting LTD! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

19. Copywriter @trust and use

Tο Trust and Use είναι ενά νέο start up που ξεκίνησε εξελίσσοντας τα φυσικά και ηλεκτρονικά κουπόνια, δημιουργώντας ένα phygital κουπόνι, για τις αλυσίδες λιανικής. Αν θες να ενταχθείς σε αυτό το νέο, δυναμικό και εξελισσόμενο περιβάλλον ως Copywriter, εδώ είναι η ευκαιρία σου!Στείλε την αίτηση σου εδώ!

20. IT Software Engineer (Πρακτική Άσκηση) @Money Market Α.Ε.

Τo insurancemarket.gr αναπτύχθηκε από την moneymarket Ανώνυμη Εταιρεία Μεσιτών Ασφαλίσεων. Είναι το μεγαλύτερο site online σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Μια μοναδική ευκαιρία, για σένα που είσαι φοιτητής, δικαιούσαι την άσκηση πρακτικής μέσω της σχολής σου και θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με ανάπτυξη και τη συντήρηση όλων των προϊόντων της εταιρία (insurancemarket.gr, energymarket.gr κα) στο Product Department της εταιρείας. Στείλε την αίτηση σου εδώ!

Οι ευκαιρίες δεν περιορίζονται μόνο εδώ, καθώς στο CollegeLink θα βρεις πάνω από 300 εταιρείες που αναζητούν τον επόμενο νέο που θα ενταχθεί στο δυναμικό τους!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink για να προλάβεις την ευκαιρία της καριέρας σου!