Το ΣΦΗΜΜΥ 12 έρχεται στις 23-25 Απριλίου! Μην το χάσεις!

By Collegelink Team

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι το μεγαλύτερο πανελλήνιο φοιτητικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2007 ετησίως σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των τμημάτων Η.Μ.Μ.Υ. αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας, και να έρθει σε επαφή με τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Φέτος, το 12ο ΣΦΗΜΜΥ έχει ως βάση τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, κατ’ εξαίρεση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν με την έξαρση του ιού SARS-COV2, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 23, 24 και 25 Απριλίου 2021

Οι 3 μέρες του συνεδρίου είναι γεμάτες παρουσιάσεις, ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων και ακαδημαϊκών παγκοσμίου κύρους που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους, workshop, panel και παράλληλες δραστηριότητες.

Φέτος θα λάβει χώρα και το Career@ΣΦΗΜΜΥ, ένα διαδικτυακό job fair με την παρουσία μεγάλων εταιρειών, φέρνοντας τους φοιτητές σε άμεση επαφή με τον επαγγελματικό κλάδο. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα και τις ημέρες του συνεδρίου να έρθουν σε άμεση επαφή με εκπροσώπους των εταιρειών ώστε να συζητήσουν μαζί τους και να λύσουν τις απορίες τους.

Τέλος, το CollegeLink ετοιμάζει μία έκπληξη για τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου αναφορικά με το βιογραφικό τους!

Αναλυτικές πληροφορίες για τους ομιλητές, το περιεχόμενο των διαθέσιμων workshop και όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου! 

Για να παρακολουθήσεις το συνέδριο, κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ!

Μπορείς να βρεις το ΣΦΗΜΜΥ σε:

Facebook | Instagram | LinkedIn