Udemy Courses από 9,99€ μέχρι 29 Μαΐου. Προλάβετε!

By Collegelink Team

Από σήμερα μέχρι και τις 29/05 η Udemy μέσα από την πολύ hot προσφορά της σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις γνώσεις σου

σε οποιοδήποτε κομμάτι κι αν σε ενδιαφέρει μόνο με 9,99€ (ΟΣΟ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ). Η ποιότητα των μαθημάτων της είναι ομολογουμένως εξαιρετική και αναγνωρίσιμη, γι’ αυτό και θα είναι κρίμα να σου ξεφύγει μία τόσο καλή ευκαιρία (δικαιολογίες αλλού!). Η προσφορά ισχύει για διάφορα courses. Παρ’ όλα αυτά, εμείς επιλέξαμε να σου προτείνουμε courses σχετικά με Data Analysis. Το τελευταίο διάστημα οι θέσεις σχετικές με Data Analysis ακούγονται πιο πολύ και από spoilers του GOT, αλλά δύσκολα διευκρινίζονται οι προϋποθέσεις και οι αρμοδιότητες.

Παρακάτω σου παραθέτουμε μερικά courses τα οποία θεωρούμε πως θα σε βοηθήσουν να ξεστραβωθείς σου προσφέρουν ότι ακριβώς χρειάζεται να διαθέτεις για να μπορείς όχι απλά να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του επαγγέλματος, αλλά να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Ιδανικά, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτή την τιμή και να παρακολουθήσεις όσα περισσότερα μπορείς από αυτά τα μαθήματα ή και όλα, ώστε όταν θα έρθει η στιγμή της συνέντευξης για την νέα σου θέση να μην υπάρχει κανένας ενδοιασμός από την πλευρά του εργοδότη. Αν πάλι, δεν έχεις την δυνατότητα αυτή ακόμα και ένα – δύο θα σου προσφέρουν πολύ χρήσιμες γνώσεις, οι οποίες μπορούν να εξελιχούν σταδιακά με ανάλογες προσπάθειες. Από την μεριά μας θα σου προτείνουμε την λογική σειρά με την οποία είναι ωφέλιμο να παρακολουθήσεις τα μαθήματα αυτά ώστε να ακολουθήσεις μία ομαλή και εποικοδομητική για σένα πορεία.

SQL for Newbs: Data Analysis for beginners

Ένα μάθημα που δεν θα καταλάβεις για πότε το τελείωσες(σαν τις σεζόν στο Netflix ένα πράγμα)! Σε αυτό το course θα μάθεις να αναλύεις την συμπεριφορά καταναλωτή και θα είσαι σε θέση να αξιοποιείς τα δεδομένα ώστε να παίρνεις αποτελεσματικές αποφάσεις. Μέσα από το μάθημα αυτό θα μάθεις να έχεις πρόσβαση σε δεδομένα καταναλωτών/επιχειρήσεων και να μετράς τις δράσεις marketing. Τέλος, θα ανακαλύψεις διάφορες «σέξυ» στατιστικές, όπως για παραδειγμα ότι 1 στους 4 ανθρώπους λατρεύει τα τόστ (ναι ναι, τα ΤΟΣΤ). Δεν προαπαιτεί κάποια σχετική γνώση και το έχουν παρακολουθήσει μέχρι και εξαιρετικοί marketers της Google, της Amazon, της Facebook & της Udemy. Ξεκίνα το course τώρα!

Data Mining

Ένα εισαγωγικό course για την πλήρη κατανόηση της διαδικασίας, των εργαλείων και των patterns για την εξόρυξη δεδομένων. Αρχικά, θα σε βοηθήσει στην αντίληψη των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της διαδικασίας αυτής. Επίσης, θα αναγνωρίσεις την χρησιμότητά της σε κάθε είδος επιχείρησης ξεχωριστά, ώστε να μπορείς να την εφαρμόζεις και να την αξιοποιείς σωστά. Προϋπόθεση για την παρακολούθηση του μαθήματων είναι το να μυρίζεις τον η συνολική κατανόηση του ΙΤ κόσμου και να μπορείς να παρακολουθήσεις την ορολογία του μαθήματος στα Αγγλικά. Ξεκίνα το course τώρα!

The Python Bible™ | Everything you need to Program in Python

Μέσα από το χτίσιμο εύκολα εφαρμόσιμων και διασκεδαστικών Python 3 Projects θα εξελιχθείς από αρχάριος σε Pro μέχρι να πεις σκουλικομυρμηγκότυροπιτοτρυπα (ας είμαστε ρεαλιστές). Με την ολοκλήρωση αυτών των μαθημάτων θα μπορείς να προσθέσεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση την Python 3 στο βιογραφικό σου. Θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις την γλώσσα αυτή για να αυτοματοποιήσεις την διαδικασία της εξόρυξης και επεξεργασίας δεδομένων και να γλιτώσεις έτσι χρήσιμο χρόνο και κόπο. Διευκόλνε την ζωή στην δουλειά μέσα από αυτό το course. Προϋποθέσεις για παρακολούθηση είναι να έχεις υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο και καλή διάθεση(μην είσαι basic). Ξεκίνα το course τώρα!

R Programming A-Z™: R for Data Science with Real Exercises!

Παρακολουθώντας το course αυτό θα μάθεις να γράφεις σε R και R Studio και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο. Θα γνωρίσεις τις βασικές αρχές προγραμματισμού και θα μπορείς να δημιουργείς μεταβλητές. Θα μάθεις οτιδήποτε έχει να κάνει με R & R Studio, ώστε να χειρίζεσαι στατιστικά δεδομένα με την μέγιστη ευκολία(στα δάχτυλα θα τα παίζεις). Είναι ένα απαραίτητο βήμα πριν το Data Visualization. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποια σχετική γνώση για να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο course. Το μόνο που απαιτεί είναι θέληση και πάθος για επιτυχία. Ξεκίνα το course τώρα!

Data Visualization on the Browser with Python and Bokeh

Είναι ο απόλυτος οδηγός (ο οδηγός ο σωστός) για να μάθεις να δημιουργείς όμορφα γραφήματα και data dashboards στον browser με την χρήση της βιβλιοθήκης Python Bokeh. Μέσα από αυτό το course θα μάθεις να χτίζεις προχωρημένες web εφαρμογές για data visualization και να δημιουργείς widgets που θα επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα γραφήματα. Θα αφομοιώσεις και θα οπτικοποιήσεις δεδομένα από το Pandas DataFrames και θα ενημερωθείς για όλα τα διαθέσιμα Bokeh styling features. Τέλος, θα είσαι σε θέση να δημιουργείς δυναμικά γραφήματα που θα αναπαριστούν real time δεδομένα και θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα Flask apps για το data visualization. Για να παρακολουθήσεις αυτά τα μαθήματα θα πρέπει να διαθέτεις υπολογιστή (Windows, Mac, or Linux) και βασική γνώση της Python. Ξεκίνα το course τώρα!

Τα μαθήματα αυτά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αναπτύξεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις δεξιότητές σου στο αντικείμενο αυτό, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους. Έτσι θα μάθεις και 2 πρακτικά πράγματα έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα συγκριτικά με τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Βρες την δουλειά που σου ταιριάζει εδώ!