Βιογραφικό – Φόρμα σε PDF μέσω του CollegeLink!

By CollegeLink Team

Η έτοιμη φόρμα που έψαχνες για το βιογραφικό σου είναι εδώ…

Φτιάξε το βιογραφικό σου online και δωρεάν μέσα σε 15 λεπτά, μέσα από την πλατφόρμα του CollegeLink και κατέβασέ το σε PDF, την προτεινόμενη μορφή ενός βιογραφικού – που είναι ευκολοανάγνωστη από τους recruiters, αλλά χωρίς να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα.

Φτιάχνοντας το προφίλ σου στο CollegeLink έχεις τη δυνατότητα:

  1. Να κατεβάσεις το βιογραφικό σου σε pdf,
  2. Να αποκτήσεις πρόσβαση σε 200+ θέσεις εργασίας και να κάνεις αίτηση με ένα κλικ,
  3. Να δουν το προφίλ σου οι recruiters της ομάδας μας και να σου προτείνουν θέσεις που ταιριάζουν στο προφίλ σου!

Τέλειο; 

Τα βήματα είναι απλά…
  • Μπαίνεις στο CollegeLink.gr, πατάς Δημιουργία Προφίλ και μπορείς είτε να βάλεις mail και κωδικό, είτε για πιο άμεσα να συνδεθείς με το gmail σου. Μπορείς να επιλέξεις ό,τι σε βολεύει περισσότερο. Σου εμφανίζει 3 επιλογές σχετικά με το τι αναζητάς. Αν σε ενδιαφέρει η αναζήτηση εργασίας, πάτησε jobs. 
  • Πατάς next και επιλέγεις με ποιο τρόπο θα προσθέσεις το βιογραφικό σου. Έχεις 3 επιλογές: να το κάνεις import από το LinkedIn, αν το έχεις ήδη σε PDF να το ανεβάσεις, ή να το συμπληρώσεις χειροκίνητα.

Επειδή θέλεις να το φτιάξεις το βιογραφικό σου από την αρχή, για να το έχεις σε pdf, θα το συμπληρώσεις χειροκίνητα, οπότε επιλέγεις fill out manually. 

Προσθέτεις τα στοιχεία σου και στη συνέχεια την πόλη που μένεις, για να σου προτείνονται θέσεις που βρίσκονται κοντά σου!

  • Πατάς next, και σε αυτή την καρτέλα μπορείς να προσθέσεις μέχρι 3 βασικούς τομείς που σε ενδιαφέρουν. Για την επιλογή σου, μπορεί να σε βοηθήσει π.χ. το αντικείμενο των σπουδών σου. Αυτό είναι σημαντικό για να σου προτείνονται θέσεις σχετικές με τους τομείς που αναζητάς.
  • Στη συνέχεια πρόσθεσε πιο συγκεκριμένα τους ρόλους που σε ενδιαφέρουν. Εδώ μπορείς να επιλέξεις μέχρι 9 ρόλους! Έχουμε προσθέσει αυτό το βήμα έτσι ώστε οι ρόλοι που θα σου προτείνονται να είναι αυτό που αναζητάς (ή όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται).
  • Στο επόμενο βήμα συμπλήρωσε τις σπουδές και την επαγγελματική εμπειρία σου. Μπορείς να προσθέσεις και εμπειρία από πρακτική άσκηση ή από εθελοντική εργασία. Όσο πιο ολοκληρωμένο είναι το προφίλ σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι για την recruitment ομάδα μας και τις εταιρείες να αντιστοιχήσουν το προφίλ σου με κάποια θέση εργασίας. 
  • Τέλος, πρόσθεσε τις γλώσσες που γνωρίζεις, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και τα skills σου, τόσο τα hard όσο και τα soft skills!
  • Υπάρχει ακόμα ένα section, όπου μπορείς προαιρετικά να προσθέσεις παραπάνω προσωπικές πληροφορίες, και πατάς Welcome on board για να ολοκληρωθεί το προφίλ σου!Τώρα το προφίλ σου στο CollegeLink είναι έτοιμο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να κατεβάσεις το βιογραφικό σου σε PDF, είναι να πατήσεις την επιλογή My Resume και στη συνέχεια να επιλέξεις πάνω δεξιά την επιλογή export pdf resume.

Τόσο απλά! Πως σου φάνηκε;