Vodafone Discover Graduate Program

By Collegelink TeamCOLLEGELINK APPROVES

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την καριέρα σου στη Vodafone


Μόλις αποφοίτησες και ανυπομονείς να κάνεις τα πρώτα βήματα της καριέρας σου; To Discover Graduate Program της Vodafone, το διετές πρόγραμμα full-time απασχόλησης, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα, ακόμη και χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Σίγουρα γνωρίζεις τη Vodafone, πολύ πιθανό να είσαι ή να ήσουν πελάτης της κάποια στιγμή. Γνωρίζεις τις υπηρεσίες που προσφέρει και πώς συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωσή της τεχνολογίας με καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων.

DISCOVER GRADUATE PROGRAM

Αλλά πιθανότατα (για να διαβάζεις αυτό το κείμενο) δεν γνωρίζεις ότι έχει ένα Graduate πρόγραμμα το οποίο ίσως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου!

#TheFutureIsExciting #Ready?


κάνε αίτησή εδω

Get Discovered!

Get Discovered!

Στο πλαίσιο του Discover Graduate Program, θα αναλάβεις από τους πρώτους κιόλας μήνες projects με αντίκτυπο στην εταιρεία και την κοινωνία, δίπλα σε ειδικούς του κλάδου, λαμβάνοντας ανταγωνιστικές αποδοχές και πολλά ακόμη προνόμια.

Μέσω του Discover, η Vodafone αναζητά τους μελλοντικούς ηγέτες της, εκείνους που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογία για να διαμορφώσουν θετικά το μέλλον.

Aν έχεις πάθος για τις νέες τεχνολογίες, έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου σε ΑΕΙ/Πολυτεχνικές Σχολές Ελλάδας ή/και εξωτερικού, έχεις άριστη γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας και έχεις 0 έως και 3 χρόνια προϋπηρεσίας, τότε διάλεξε ανάμεσα σε 5 κατευθύνσεις, εκείνη που ταιριάζει και ετοιμάσου για μια συναρπαστική εργασιακή εμπειρία!

Ανακάλυψε νέους κόσμους


Θέλεις να ανακαλύψεις τον κόσμο του Software Development, Technology, Commercial, Sales ή και του Corporate Business; Τώρα έχεις την ευκαιρία!

Technology

Αν έχεις ολοκληρώσει σπουδές τεχνολογικής κατεύθυνσης (πχ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες, Μαθηματικά, Ανάλυση Δεδομένων κα) και σε ενδιαφέρει μία καθαρά τεχνολογική καριέρα τότε αυτή η κατεύθυνση είναι για εσένα!

Εργάσου σε: Network Engineering, Security, Big Data & Analytics

Κάνε την αίτηση σου!

Software Development

Αν έχεις ολοκληρώσει σπουδές τεχνολογικής κατεύθυνσης ή σχετικές με την επιστήμη των υπολογιστών και λατρεύεις την ανάπτυξη εφαρμογών τότε η κατεύθυνση του Software Development είναι για εσένα!

Εργάσου σε: Back-End Development (Java), Front-End Development (React), Android & iOS Development, Software Automation Testing

Κάνε την αίτηση σου!

Commercial

Αν οι σπουδές σου ήταν σε Marketing, Διοίκηση, Επικοινωνία, Design ή κάποιο άλλο αντίστοιχο αντικείμενο τότε σίγουρα υπάρχει μία θέση για εσένα στην Commercial κατεύθυνση!
Εργάσου σε: Product Management, Digital Marketing, Marketing Analytics, UX/UI Design, Customer Experience κα.
Κάνε την αίτησή σου!

Corporate Business

Αν προέρχεσαι από σπουδές σε Οικονομικά, Λογιστική, Επικοινωνία, Νομική, Ανθρώπινους Πόρους ή κάποιο αντίστοιχο αντικείμενο τότε σε περιμένει η κατεύθυνση Corporate Business.
Εργάσου σε:
Human Resources, Finance, Legal & External Affairs

Κάνε την αίτησή σου!

Sales

Αν οι σπουδές σου ήταν σε Οικονομικά, Διοίκηση, Επικοινωνία ή κάποιο αντίστοιχο αντικείμενο και έχεις πάθος για τον κλάδο των Πωλήσεων, τότε σε περιμένει η κατεύθυνση Sales.
Εργάσου σε:
Retail Sales(B2C Sales – Vodafone shops), Business Sales (B2B Sales).

Κάνε την αίτησή σου!

Το Discover Graduate Program της Vodafone, δεν είναι ένα ακόμη graduate program.


Θα εκπαιδευτείς δίπλα σε ειδικούς δουλεύοντας σε πραγματικά projects

Θα έχεις την ευκαιρία μέσω του rotation που προσφέρεται  να εργαστείς για διαφορετικά τμήματα

Θα λάβεις μία σαφή εικόνα του οργανισμού και της αγοράς χτίζοντας τα επόμενα βήματα της καριέρας σου στη Vodafone

Γνώρισε τους Vodafone Discoverers!


Πάρε μια ιδέα του τι λένε οι Vodafone Graduates. Περισσότερες ιστορίες μπορείς να βρεις εδώ!

Γνώρισε τους Vodafone Discoverers!

Sarah Heta

Πέρα από την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, το πρόγραμμα Discover μου έχει προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για εκπαίδευση, γνωριμία με ανθρώπους που με εμπνέουν καθημερινά, και ένταξη σε ένα άκρως δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.


Αλέξανδρος Κατσούλης

Το πρόγραμμα Discover είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ένας μεταπτυχιακός φοιτητής που δεν έχει μεγάλη εργασιακή προϋπηρεσία. Έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ όταν μπήκα στο πρόγραμμα, ψάχνοντας να μάθω τους ρόλους και τις δομές μιας συνεχώς εξελισσόμενης και πολυεθνικής εταιρείας όπως είναι η Vodafone.

Γνώρισε τους Vodafone Discoverers!

Γίνε μέρος του Vodafone INTERNet

Δεν έχεις αποφοιτήσει ακόμη από τη σχολή και ήδη έχεις ψηθεί για το Discover Graduate Program; 

Kάνε την πρακτική σου σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που θα σε εμπνεύσει

Bάλε τη βάση για τα επόμενα βήματα της εξέλιξης σου στον οργανισμό μετά την αποφοίτησή σου μέσα από το Discover

Ανακάλυψε και ζήσε άλλες ευκαιρίες εργασίας για νέους

Γίνε μέρος του Vodafone INTERNet

Το Internship Program της Vodafone σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία δυναμική αρχή στην καριέρα σου, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στο τμήμα σου και συμμετέχοντας σε projects πάντα υποστηριζόμενος από τα κατάλληλα training! Θα αναλάβεις ενεργό ρόλο από την πρώτη ημέρα, γνωρίζεις την εταιρεία και θα δουλεύεις στο αντικείμενο των σπουδών σου, βάζοντας τη βάση για την εξέλιξη σου!Βρες την Πρακτικη σου εδω!

Έτοιμος να χαράξεις το δικό σου career path στη Vodafone και να διαμορφώσεις το μέλλον;


Ανακάλυψε περισσότερα

What will you be?

Ξέρουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Και παρόλο που το μέλλον συναρπάζει, δεν είναι πάντα ξεκάθαρο!
Γι’ αυτό η Vodafone δημιούργησε το Future Jobs Finder – ένα ψηφιακό εργαλείο που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να σχεδιάσεις το μέλλον σου στον ψηφιακό κόσμο!

Kάνε το τεστ διάρκειας 8’ και ανακάλυψε τις δεξιότητες σου και τις digital θέσεις εργασίας που σου ταιριάζουν.


Ξεκινα τωρα!

What will you be?