Αν δεν τη βρεις στις 10 νέες που σου προτείνουμε, στην πλατφόρμα μας υπάρχουν πάνω από 100 ενεργές θέσεις που περιμένουν τη δικιά σου αίτηση! Πάθος, θέληση, δημιουργικότητα, φαντασία είναι οι πρώτοι σου σύμμαχοι στο ταξίδι εύρεσης εργασίας! Τα υπόλοιπα άστα σε εμάς!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Product Manager @PLAISIO COMPUTERS

Το Πλαίσιο Computers A.E.B.E. είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα. Θες να γίνεις ο επόμενος Product Manager του Plaisio Computers και να απογειώσεις την καριέρα σου; Μην καθυστερείς καθόλου, στείλε την αίτηση σου τώρα!

BUSINESS DEVELOPMENT ASSISTANT @HNFC Academy

Είσαι νέος / νέα με όρεξη για δουλειά, συνεπής με τις καθημερινές εκκρεμότητες και τα deadline; Eίσαι οργανωτικός, θέλεις να αναλαμβάνεις μεγάλα project, να σου δίνονται ευκαιρίες και να βάζεις προτεραιότητες; Σου αρέσει να μαθαίνεις για νέες τεχνολογίες και apps που μπορούν να σε εξελίξουν ως επαγγελματία; Είσαι εξοικειωμένος με τα social media, με μηχανές αναζήτησης και ξέρεις να συντάσσεις σωστά ένα email; Σου αρέσει η Τέχνη, η μόδα και παρακολουθείς όλα τα νέα trend, θέλεις να εξελιχτείς και να δουλέψεις σε ένα νεανικό περιβάλλον που έχει να κάνει με την υγεία την ευεξία και την άσκηση; Η εταιρεία HNFC, αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο των μεγαλύτερων Αμερικάνικων εκπαιδευτικών οργανισμών στο τομέα της Επιστήμης της άσκησης, αναζητά άτομο για να αναλάβει την θέση του Business Development Assistant στα γραφεία της στην Αθήνα. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Marketing Assistant @Marketing Company

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο του marketing, της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Ως κύριο στόχο έχει την παροχή λύσεων πάνω σε θέματα πωλήσεων, marketing και έρευνας αγοράς για μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες που εκπροσωπεί. Ο ιδανικός υποψήφιος αναμένεται να συμμετέχει στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και την προώθηση ενεργειών στον τομέα των υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας. Είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις την πρόκληση; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Copywriter Intern (Πρακτική Άσκηση) @SHEEPFISH

Είσαι ο τύπος που εξηγεί στους φίλους τι σημαίνει “SoMe”, “promoted” και “SEO”; Αποκαλείς τα κουτάκια στο Excel “κελιά”; Θα έγραφες αυτό το κείμενο λίγο καλύτερα από telemarketing διαφήμιση των 90s; Έλα να γίνεις ο «δουλεύω στη διαφήμιση» της παρέας σου! Μόνο στην εταιρεία SHEEPFISH! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ @EMPTIES

Όταν η Θεσσαλονίκη σε καλεί, κι εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς! Η εταιρεία EMPTIES αναζητά Μηχανικό Πληροφορικής με εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών. Προσφέρουν σχέση μόνιμης συνεργασίας αλλά και εξωτερικού συνεργάτη. Ευέλικτο ωράριο, πρωινές ώρες Δευτέρα με Παρασκευή. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ @FARMECO

Η Farmeco είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου στο χώρο των δερμοκαλλυντικών. Με πολυετή, πετυχημένη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά, χάρη στη δυναμική των ηγετικών της προϊόντων COVERDERM, αναζητά Σύμβουλο Πωλήσεων Φαρμακείων, ο οποίος θα επισκέπτεται τα φαρμακεία σε Αθήνα και επαρχία, με σκοπό την συντήρηση και ανάπτυξη του πελατολογίου. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΠΩΛΗΤΗΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ @TOP TRENDS

Εάν θέλεις να ενταχθείς στην ομάδα της Χονδρικής Πώλησης της TOP TRENDS αποκλειστικό αντιπρόσωπο Ελλάδας -Κύπρου της JUICY COUTURE, έχεις εκπαίδευση ή εμπειρία σε πωλήσεις και μιλάς Αγγλικά, τότε η TOP TRENDS SA σου προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, επαγγελματική εξέλιξη, συνεχή εκπαίδευση και εργασία σε νεανικό περιβάλλον. Σε πείσαμε; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

B2B Sales Account Manager @VARIO S.A.

Είσαι έτοιμος/η να είσαι υπεύθυνος/η για την ανάπτυξη των πωλήσεων στο υφιστάμενο, αλλά και νέο πελατολόγιο, την επίτευξη των στόχων της περιοχής σου, λειτουργώντας συμβουλευτικά και παρέχοντας προστιθέμενη αξία; Έχεις παθός με τις πωλήσεις, θέλεις ανταγωνιστικό σταθερό μισθό και ανταγωνιστικό bonus scheme; Μην αργείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ @Asty Real Estate

Διάβασε εδώ! Μεσιτικό γραφείο με έδρα τα Νότια Προάστια με πάνω από 36.000 ενεργά ακίνητα στα Νότια και στο κέντρο της Αθήνας με αποκλειστικές εκπροσωπήσεις σε πρεσβείες και κτηματομεσιτικά της Κίνας, Ρωσίας και Ηνωμένα Εμιράτα, ψάχνουν να δημιουργήσουν καινούργια ομάδα συνεργατών. Παρέχουν εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές χρηματομεσητείας και εκτιμητών ακινήτων για την αποτελεσματικότητα των συνεργατών χωρίς προϋπηρεσία. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ELECTRICAL ENGINEER @ENERTA S.A

Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού, Συστημάτων και Ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της Ενέργειας και των Υποδομών, ζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανικό για το τμήμα Προώθησης Εξοπλισμού και Ανάπτυξης Νέων Έργων! Μην διστάζεις ούτε λεπτό! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink! 

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!