Where Graphic Design meets Marketing

By Collegelink Team

Το Graphic Design είναι το στοιχείο-κλειδί στο content marketing. Χωρίς το οπτικό περιεχόμενο, χάνουμε σημαντικό κομμάτι των επικοινωνιακών δυνατοτήτων. Το Graphic Design είναι παραπάνω από απλές εικόνες και σχέδια. Είναι η τέχνη της επικοινωνίας και η επίλυση προβλημάτων μέσω της δημιουργίας και της φαντασίας. Για τις επιχειρήσεις, ο συνδυασμός του Marketing και του Graphic Design είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος δέσμευσης του κοινού της. Το Graphic Design είναι κύριο συστατικό στον κόσμο του Marketing γιατί χτίζει το brand awareness και επηρεάζει την διαδικασία αποφάσεων της αγοράς-στόχου.

Το στρατηγικό περιεχόμενο ενθαρρύνει τις προοπτικές να γίνουν πραγματικότητα και στο content marketing, το graphic design είναι ένας οπτικός οδηγός του μηνύματος που θέλει να περάσει η εταιρία στο κοινό της.

Από την φύση των επαγγελμάτων αυτών διαπιστώνουμε πως χρειάζεται να έχεις μια πιο καλλιτεχνική ματιά για να μπορείς να επιβιώσεις εύκολα στον κόσμο αυτόν. Σίγουρα, οι πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες είναι σοβαρό πλεονέκτημα σε μια τέτοιες θέσεις, είναι, όμως, λίγο δύσκολο να επιτευχθούν. Εξάλλου, εδώ που τα λέμε, καμία ιδέα δεν είναι πραγματικά αυθεντική, όλα με κάποιο τρόπο ανακυκλώνονται. Το σίγουρο είναι, πως δεν είναι κάτι ακατόρθωτο και με την συνεχή ενημέρωση, την υπομονή, την επιμονή και την ακόρεστη δίψα για εξέλιξη και επιτυχία καταφέρνεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, εμείς είμαστε σίγουροι πως εσύ έχεις αυτό που χρειάζεται. Ανάμεσα στις επιλογές που σου παρουσιάζονται παρακάτω, μία είναι η κατάλληλη θέση για σένα. Αυτό, γιατί, οι εταιρίες αυτές δραστηριοποιούνται σε πολύ ενδιαφέροντες τομείς με προοπτικές εξέλιξης, που προσφέρουν ευχάριστο και προοδευτικό περιβάλλον, με άτομα που προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο ευατό τους και να προσπαθούν για την βελτίωση των ίδιων αλλά και της εταιρίας τους. Ένας από αυτούς ελπίζουμε να είσαι και εσύ!

1. Graphic Designer @ ESCAPE GAME OVER PC

Αν σε συναρπάζει ο κόσμος των παιχνιδιών και θέλεις να εργασθείς σε ένα δημιουργικό και γεμάτο μυστήριο περιβάλλον τότε αυτή η θέση είναι για σένα! Η ESCAPE GAME OVER PC αναζητά Graphic Designer για να κάνει τους χώρους της ακόμα πιο ελκυστικούς και διασκεδαστικούς. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου!

 2. Junior Web & Graphic Designer @ DigitalUp

Αν λατρεύεις το Design️, έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες τότε η DigitalUp θέλει σίγουρα να σε γνωρίσει!

 3. Copywriter @ ACTIONLINE

Το πάθος σου είναι να γράφεις κείμενα και έχεις τρέλα με την παραγωγή βίντεο. Ξέρεις καλά αγγλικά και διαθέτεις γενικές τεχνολογικές γνώσεις. Αυτή η περιγραφή σου ταιριάζει απόλυτα; Κάνε τότε την αίτηση σου και μην χάσεις την θέση σου.

 4. E-Commerce and Digital Marketing Specialist @ Timecenter

Έχεις σπουδάσει Marketing και ξέρεις να χειρίζεσαι τα social media και τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής διαφήμισης; Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα προοδευτικό και ευέλικτο περιβάλλον; Πώς θα σου φαιόταν να εργαστείς σε μια εταιρία με την παλαιότερη ιστορία στην εμπορία ωρολογίων;

5Video Editor / Animator – Μαγούλα @ ACTIONLINE

Αν έχεις εμπειρία στο μοντάζ με ADOBE PREMIERE και σε post-production (motion graphics) με AFTER EFFECTS, ψάχνεις για μόνιμη απασχόληση με ευέλικτα ωράρια και επιθυμείς να εργαστείς σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον τότε είναι η τυχερή σου μέρα. Αυτή η θέση είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

6. Web & Social Media Content Editor @ Promopark S.A

Ήρθε η ώρα να κάνεις την πρακτική σου πάνω στο Μάρκετινγκ; Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Η Promopark S.A αναζητά άτομο για την δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα της και τα social media καθώς και για την ανάλυση δεδομένων και εύρεση μεθόδων επιτυχημένης και αποδοτικής ηλεκτρονικής παρουσίας. Η εμπειρία που θα αποκομίσεις από την θέση είναι πολύτιμη και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον θα την απογειώσει. Μην χάνεις χρόνο και κέρδισε την θέση!

 7. Videographer / Camera Man – Μαγούλα @ ACTIONLINE

Η λήψη βίντεο είναι το πάθος σου; Έχεις γνώσεις πάνω στην σκηνοθεσία; Γνωρίζεις να χειρίζεσαι το Adobe premiere; Και το κυριότερο, ψάχνεις για δουλειά; Ε τότε, αυτή είναι η ευκαιρία σου, να εργαστείς ως Videografer/Camera man σε μεγάλο Εμπορικό Οργανισμό στον τομέα του Computing.

 

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink ')}