Τι και αν οδεύουμε ολοταχώς προς το καλοκαίρι, τι και αν έχουν αρχίσει να πιάνουν για τα καλά οι ζέστες εμείς δε το βάζουμε κάτω και θα συνεχίσουμε να σε σπαμάρουμε -με την καλή έννοια- μέχρι να βρεις (την πρώτη σου) δουλειά!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Γι΄αυτό λοιπόν για ακόμη μία εβδομάδα βρήκαμε και σου ετοιμάσαμε 10 νέες θέσεις εργασίας, γιατί η καριέρα σου δε μπορεί να περιμένει!

Business Development Coordinator @Tekmon

Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη start-up, με επέκταση σε διεθνές επίπεδο. Στην Tekmon θα έχεις την ευκαιρία να εκπαιδεύεσαι στην δουλειά σου και να αποτελέσεις ενεργό κομμάτι της διεθνούς επέκτασης και ανάπτυξης της εταιρείας όπως επίσης την ευκαιρία προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης. Το πακέτο αποδοχών είναι ανταγωνιστικό και ανάλογο της εμπειρίας του/της υποψήφιου/υποψήφιας. Είσαι έτοιμος/η να δεχτείς αυτή τη νέα πρόκληση; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Web Developer @Comma

Πρόκειται για ένα διαφημιστικό πρακτορείο που αγαπά το ψηφιακό εμπόριο. Αποτελείται από μια δυναμική ομάδα ανθρώπων με διαφορετικό υπόβαθρο και ικανότητες που μαζεύτηκαν για να συνδυάσουν τη στρατηγική και τη δημιουργική σκέψη με σκοπό την ασυναγώνιστη και συναρπαστική δουλειά για φιλόδοξες επιχειρήσεις. Αν ταιριάζεις στο ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα αυτής της εταιρείας κάνε γρήγορα την αίτησή σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Υποστήριξη Εμπορικού Διευθυντή @Re/max ktirio design

Ανάμεσα στις αρμοδιότητες σου σ’ αυτή τη θέση θα είναι η ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση μιας αγοραπωλησίας, σε συνεργασία με τους agents του γραφείου καιη εκπροσώπηση της εταιρείας σε θέματα νομικής φύσεως όπως σύνταξη συμφωνητικών , νομικός έλεγχος ακινήτου, παρουσία σε προκαταβολές κλπ. Το ΄χεις; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Italian Consumer Data Analyst @Convert Group

Η Convert Group είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ψηφιακών μετασχηματισμών στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με πάνω από 120 εταιρείες και έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδος μέσα από μοναδικές συνεργασίες. Τι ψάχνουν στον ιδανικό υποψήφιο; Μεταξύ άλλων αναζητούν αυτοπαρακίνηση, ευελιξία, κριτική σκέψη και ένα μεγάλο χαμόγελο. Τι σου λείπει; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Junior Marketing Assistant @Marketing Company

Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στον χώρο του marketing, της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Ως κύριο στόχο έχει την παροχή λύσεων πάνω σε θέματα πωλήσεων, marketing και έρευνας αγοράς για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που εκπροσωπεί. Η εν λόγω εταιρεία αναζητά μία ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες να ενταχθεί στην ομάδα της. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το πρώτο βήμα στην καριέρα σου; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Full Stack Web Developer @GIM Greek Internet Marketing

Αν είσαι Web Developer και είσαι skilled μην διστάσεις να το μοιραστείς με αυτή την εταιρεία. Στην GIM θα έχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις ανεξάρτητα και να αποφέρεις αποτελέσματα χρησιμοποιώντας την φρέσκια και καινοτομική σου σκέψη και όλα αυτά μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Α και κάτι ακόμα! Θα έχεις τη δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και events. Άρπαξε την ευκαιρία σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Full stack WEB Developer @CGSOFT LTD

Η κύρια αρμοδιότητα αυτής της θέσης είναι το WEB/Mobile design και η ανάπτυξη SW projects, ως μέλος μιας ομάδας. Απαιτείται το αντίστοιχο ακαδημαϊκό background συνοδευόμενο από τεχνικές δεξιότητες και ικανότητες σώστης προτεραιοποίησης για τη διαχείριση των προθεσμιών. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σύμφωνα με τα προσόντα και την εμπειρία. Είσαι ο ιδανικός υποψήφιος; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @Money Market Α.Ε

Το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα αναζητά ανθρώπους με όρεξη και όραμα να ενταχθούν στην ομάδα του και να εξελιχθούν μαζί του. Αν και για σένα η εξέλιξη και η επιτυχία αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής μη χάσεις την ευκαιρία σου να μπεις σε μια ομάδα που εμπνέει, δημιουργεί,  καινοτομεί και διαπρέπει σε κάθε βήμα της. Διάπρεψε και συ μαζί της! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Στελέχωση Τμήματος Marketing / HR @D.ONE

Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του marketing και της διαφήμισης, μέσω των υψηλών απαιτήσεων των πελατών της φιλοδοξεί να ενισχύσει την παραγωγικότητά της. Ο ιδανικός υποψήφιος αναμένεται να συμμετέχει στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και την προώθηση ενεργειών στον τομέα των υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις παραγωγικές δυνατότητες της εταιρείας. Είσαι έτοιμος να ενταχθείς στην ομάδα της; Διεκδίκησε τη θέση σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Back End Engineer @Money Market Α.Ε.

H Money Market στην προσπάθειά της να επεκτείνει το προβάδισμά της προσθέτοντας νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες καθώς και να αναπτυχθεί και να επεκταθεί σε περισσότερες αγορές και χώρες, ψάχνει να προσλάβει Back End Engineer για να συμμετάσχει στην ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα της. Η εταιρεία υποστηρίζει ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας καθώς πιστεύει πως η επιτυχία προέρχεται από την ενέργεια των ανθρώπων της. Αρπαξε την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να αναπτυχθείς με τους καλύτερους! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!