Α workshop by Eurobank: Agile Futures - Εξερευνώντας τα New Ways of Working στο IT μιας Τράπεζας

Τι θα μάθουμε:

MythBuster? Ελάτε μαζί μας σε ένα workshop στο Talent Days να διερευνήσουμε τι σημαίνει Agility και New Ways of Working στον κόσμο του ΙΤ μιας σύγχρονης τράπεζας.

Καταρρίπτοντας τα στερεότυπα μέσα από διαδραστικές συζητήσεις και παιχνίδια (Ναι! Παιχνίδια!), εξερευνούμε πώς οι σύγχρονες μεθοδολογίες διαμορφώνουν το μέλλον της πληροφορικής στον χώρο των Financial Services και γιατί είναι ένας συναρπαστικός τόπος για την ανάπτυξη της καριέρας σας.

Τελικά η Πληροφορική μιας Τράπεζας είναι ένα δυναμικό, ευέλικτο περιβάλλον με ευκαιρίες καινοτομίας και εργασίας που δεν απευθύνεται μόνο σε απόφοιτους σπουδών Τεχνολογίας.

Ομιλητές:

Αυγή Βαλσαμή, Agile Coach @ Eurobanl

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Η Αυγή Βαλσάμη είναι Agile Coach, co-leader του Business Agility Community στη Eurobank. Έχει βασικές σπουδές σε Software Engineering και Marketing Management, MSc σε Software Systems Technology, MBA σε Financial Services, και πιστοποιήσεις σε διάφορα frameworks όπως Agile, Lean, και Change Management. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους ρόλους στον χρηματοοικονομικό τομέα και προωθεί το business agility και τη δημιουργική σκέψη.