10 νέες ευκαιρίες απασχόλησης στις πωλήσεις!

By Collegelink Team

Είσαι πεπεισμέν@ πως μπορείς να πουλήσεις παγάκια σε εσκιμώο; Τότε μια θέση στις πωλήσεις σε περιμένει και μάλιστα παρακάτω θα βρεις 10 αγγελίες που περιμένουν την αίτησή σου.


Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Back Office – Turkish Speakers @Imports Exports Company

Είσαι fluent στα τούρκικα; Σε συναρπάζει ο κόσμος των πωλήσεων και σου αρέσει να διαχειρίζεσαι ομάδες; Η Imports Exports Company, με δραστηριοποίηση στον τομέα διανομής πρώτων υλών, προσφέρει μια θέση στην ομάδα της που πιστεύουμε πως σε ενδιαφέρει. Γιατί; Γιατί συνδυάζει όλα τα παραπάνω στην θέση Back Office – Turkish Speakers @Imports Exports Company! Διάβασε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου σήμερα.

Assistant Pharmacist @HBPO

Θα σου άρεσε να περιτριγυρίζεσαι από καλλυντικά στον χώρο εργασίας σου; Να βοηθάς τους καταναλωτές να αγοράσουν τα σωστά για εκείνους και παράλληλα να βάζεις τον λιθαράκι σου στην αύξηση των πωλήσεων του καταστήματος; Μήπως, δηλαδή, θες να γίνεις βοηθός φαρμακοποιού; Αν απάντησες ναι σε κάποιο ή σε όλα τα παραπάνω διάβασε τις αρμοδιότητες και τα προαπαιτούμενα για την θέση Assistant Pharmacist @HBPO και στείλε το βιογραφικό σου.

Residential Sales Consultant @Metroland Real Estate

Θα σου περιγράψω μια τυχαία ημέρα ως Residential Sales Consultant @Metroland Real Estate και αν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου θα κάνεις αίτηση για την θέση, deal? Το πρωί σου ξεκινάει μ ένα φλυτζάνι ζεστό καφέ και συναντήσεις με πιθανούς αγοραστές και επενδυτές. Μετά από το lunch break ξεκινάς τη βόλτα με τη μηχανή σου (ή το αμάξι σου) σε διάφορες τοποθεσίες στις οποίες θα κληθείς να δείξεις ακίνητα και να τα “πουλήσεις” με τον καλύτερο τρόπο. Τι λες λοιπόν; Could it be you we’re looking for? Δες περισσότερα εδώ και στείλε την αίτησή σου!

Στέλεχος Τηλεφωνικών Πωλήσεων @elarisa

Τι θα έλεγες αν η νέα σου εργασιακή εμπειρία είναι στον θεσσαλικό κάμπο; Συγκεκριμένα στη Λάρισα; Τι εργασιακή εμπειρία θα είναι αυτή μπορεί να αναρωτιέσαι και είμαστε εδώ για να σου απαντήσουμε! Η elarisa.gr αναζητά στέλεχος τηλεφωνικών πωλήσεων, το οποίο μεταξύ άλλων θα διαχειρίζεται αλλά και θα αναπτύσσει το πελατολόγιο της εταιρείας. Ψήθηκες; Βρες τι χρειάζεται για να γίνεις Στέλεχος Τηλεφωνικών Πωλήσεων @elarisa και ο κάμπος σε περιμένει!

Υπάλληλος Eshop @ALTERSHOPS

Σου αρέσουν οι πωλήσεις αλλά και η πληροφορική; Τα πας καλά με την διαχείριση content; Πως θα σου ακουγόταν μια θέση στην οποία, μεταξύ άλλων, θα ήσουν υπεύθυν@ για την παρακολούθηση της αγοράς και του ανταγωνισμού σε διαφημιστικές δραστηριότητες; Αν διαβάζεις ακόμα σημαίνει πως έχεις αυτό το κάτι που θέλει η ALTERSHOPS από τον υπάλληλο eshop της. Διάβασε περισσότερα εδώ και κάνε την αίτησή σου σήμερα.

ΠΩΛΗΤΕΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ @MA CHERIE

Απολαμβάνεις την επικοινωνία με κόσμο και την εξυπηρέτηση πελατών; Θέλεις να εργαστείς σε ένα περιβάλλον που ενισχύει την συνεχή εκπαίδευση του δυναμικού της; Τότε τα καταστήματα Ma Cherie wellness είναι μάλλον αυτό που ψάχνεις μιας και αναζητούν ΠΩΛΗΤΕΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ @MA CHERIE. Δες τις λεπτομέρειες της θέσης και στείλε το βιογραφικό σου!

Βοηθός αγοραστή @jumbo

Θυμάσαι την περίοδο που ως παιδάκι πήγαινες στο jumbo και μαγευόσουν από όλα αυτά τα παιχνίδια; ήθελες να σου πάρουν τα πάντα και -μεταξύ μας- ενοχλούσες πολύ τους γονείς σου για να στα πάρουν; Α ναι, κι εμείς το κάνουμε ακόμα σε κάθε ευκαιρία! Μήπως επίσης, ως ενήλικας πια, έχεις μια κλίση στις πωλήσεις; Τότε έχουμε την θέση που σου ταιριάζει και δεν είναι άλλη από Βοηθός αγοραστή @jumbo! Στείλε το βιογραφικό σου και βοήθησε με τον τρόπο σου ένα παιδάκι να βρει τα παιχνίδια που θέλει.

Σύμβουλος Τηλεφωνικής Ενημέρωσης & Προώθησης @Tem

Έχει γίνει το κινητό σου σκουλαρίκι και έρχεται ο λογαριασμός τέλος του μήνα και αναγκάζεσαι να ζητάς ταπεράκια; Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως υπάρχει μια θέση στην οποία θα μιλάς στο τηλέφωνο προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες; Αν έχεις ταλέντο στις πωλήσεις και δεν θες να αποχωριστείς το τηλέφωνο ούτε καν όταν δουλεύεις, μην περιμένεις άλλο! Κάνε αίτηση για την θέση Σύμβουλος Τηλεφωνικής Ενημέρωσης & Προώθησης @Tem και have the best of both worlds!

Πωλητές- Πωλήτριες (Σπάτα) @ALTEX SA

Είσαι @ fashionista της παρέας; Ορίζεις τα trends και φίλοι και γνωστοί σε συμβουλεύονται πριν ψωνίσουν; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνει αυτό το χόμπι επάγγελμα; Η ALTEX SA προσφέρει θέσεις εργασίας για Πωλητές- Πωλήτριες (Σπάτα) @ALTEX SA στη Funky Buddha, τη γνωρίζεις σωστά; Μάθε τι χρειάζεται και περισσότερες λεπτομέρειες για τη θέση αυτή στο παρακάτω link και put your passion for fashion into use!

Sales Representative @Entrust Advertising

Έχεις εμπειρία στις πωλήσεις υπηρεσιών; Θα σου άρεσε να εργάζεσαι σε μια διαφημιστική εταιρία και να αναλαμβάνεις ολόκληρη τη διαδικασία πώλησης υπηρεσιών σε πελάτες – από την εύρεση νέων πελατών μέχρι παροχή προσαρμοσμένων λύσεων σε εκείνους; Ε, τότε τσέκαρε την θέση Sales Representative @Entrust Advertising και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;