Πως ξεκινώ την αναζήτηση της εργασίας μου;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να ξεκινήσεις την καριέρα σου μέσα από το Collegelink!

Εσύ που μιλάς στον εαυτό σου: “Τέρμα τα ψέματα φίλε. Ήρθε η ώρα να βρεις δουλειά. Από που στο καλό θα ξεκινήσεις;”

Αυτό που έχουμε να θυμόμαστε οι περισσότεροι από την πρώτη μας δουλειά, είναι ότι ήταν μία κόλαση μέχρι να τη βρούμε. Εδώ στο CollegeLink έχουμε φροντίσει, ώστε αυτή η διαδικασία να είναι πιο εύκολη από ποτέ!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

01

Γίνε μέλος του CollegeLink

Το πρώτο σου βήμα είναι να γραφτείς ως υποψήφιος στην πλατφόρμα. Αυτό θα σου επιτρέψει να στείλεις την αίτησή σου στη θέση που σε ενδιαφέρει. Δεν ψάχνεις αυτή τη στιγμή για δουλειά; Κανένα πρόβλημα! Μπες στην πλατφόρμα για να τσεκάρεις τις ανάγκες της αγοράς και να προετοιμάσου καλύτερα μέσα από τα άρθρα στο blog μας.

02

Φτιάξε το προφίλ σου & βοήθησε τις εταιρίες να σε γνωρίσουν καλύτερα

Συνιστάται να συμπληρώσεις όλα τα υποχρεωτικά πεδία, καθώς αυτό βοηθά τον αλγόριθμό μας να καταλάβει καλύτερα τι έχεις επιτύχει, τι θέλεις να πετύχεις και που να τοποθετείς καλύτερα. Έτσι, το προφίλ σου θα είναι πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό και οι εργοδότες θα έχουν καλύτερη αίσθηση για σένα. Μερικά από τα πεδία που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις είναι το είδος απασχόλησης (π.χ. πλήρης, μερική, πρακτική άσκηση κ.α.)
03

Ανακάλυψε εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας

Επίλεξε τα πεδία που σε ενδιαφέρουν, κάνε αίτηση σε θέσεις και εταιρίες που σε συναρπάζουν και επίτρεψέ μας να σε καθοδηγήσουμε στην πρώτη σου επαγγελματική εμπειρία. *Θυμήσου να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις από το CollegeLink στο email σου, ώστε να μαθαίνεις πρώτος για τις νέες θέσεις.

Έτοιμος;