Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου μέσα από 10 νέες θέσεις εργασίας

Τέλος οι αναβολές, τέλος οι δισταγμοί. Ήρθε η ώρα να πάρεις την απόφαση και να κυνηγήσεις την ιδανική θέση εργασίας για εσένα, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Read more

Τί έμαθαν ο Βασίλης, η Δήμητρα, ο Γιώργος και η Νάντια από τη συμμετοχή τους στο Web Development Academy;

Web Development (eLearning) Academy:


Τί έμαθαν ο Βασίλης, η Δήμητρα, ο Γιώργος, η Νάντια και ο Μανώλης από τη συμμετοχή τους;


Μάθε περισσότερα


Φλερτάρεις εδώ και καιρό με τη συμμετοχή σου στο Web Development Academy by CollegeLink, αλλά ακόμη αναρωτιέσαι ποιά – γιατί – πώς θα είναι η εμπειρία σου σε αυτό; Μην ανησυχείς πια…

Γιατί, υπάρχουν κάποιοι που θέλησαν πολύ δυο λόγια να σου πουν. Εκείνοι που από πρώτο χέρι μπορούν να σου αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της εμπειρίας τους. Εκείνοι που συμμετείχαν – και θα ξανασυμμετείχαν – και σε καλούν τώρα να σκεφτείς καλύτερα κι εσύ τη συμμετοχή σου στο Academy!


Βασίλης Παπαρίδης

Πολύ ωραία στημένη πλατφόρμα, αλλά το δυνατότερο σημείο της πλατφόρμας νομίζω πως είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν για ότι χρειαστείς και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών. Πολύ καλό ξεκίνημα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο του web development, καθώς περιλαμβάνει ένα πακέτο ενοτήτων που συμπληρώνει το full stack development.

Καθώς είχα κάποιες γνώσεις ήδη από δική μου ενασχόληση, το project με βοήθησε να δομήσω το flow με το οποίο εργαζόμαστε σε ένα project. Το συστήνω για οποιονδήποτε θέλει να μπει στον χώρο, ειδικά στην προνομιακή τιμή που βρίσκεται.
Μανώλης Σταυρόπουλος

Αρχικά κατάλαβα πως είναι να δουλεύεις ένα πρότζεκτ μέσα σε ένα προκαθορισμένο deadline. Έμαθα πως είναι να δουλεύεις υπό την πίεση του χρόνου.

Επίσης η επαφή και η βοήθεια από τους instructors με διευκόλυναν στον τρόπο σκέψης μου και στο πως πρέπει να χωρίζεις τις δουλειές σου μέσα σε ένα πρότζεκτ απο την εμπειρία που έχουν. Με όλους αυτούς τους έμπειρους instructors και τις άπειρες γνώσεις που έχει ο καθένας τους είναι κάτι το οποίο σε βοηθάει να εισέλθεις στον επαγγελματικό χώρο του web development.

Είναι με διαφορά το καλύτερο Academy που έχω παρακολουθήσει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Δήμητρα Μουρδουκούτα

Η όλη διαδικασία του Academy ήταν μια μοναδική εμπειρία!

Πρώτα από όλα ξεχώρισα την άμεση επικοινωνία που υπήρχε με τους instructors αλλά και την ιδιαίτερη σημασία που έδιναν σε κάθε συμμετέχοντα.

Μέσω των μαθημάτων αλλά και της ενημέρωσης στο Academy κατάλαβα τι ακριβώς είναι και τι κάνει ένας επαγγελματίας Web Developer, ενώ μέσω του project κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου ώστε να ολοκληρωθεί ένα έργο. Το Academy μέσα σε λίγους μόνο μήνες προσφέρει γνώσεις (θεωρητικά και πρακτικά) που δύσκολα αποκτάς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με το Web Development, είτε έχει ήδη εμπειρία στον προγραμματισμό είτε όχι!
Γιώργος Κουτεντάκης

Το Web Development Academy ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και σίγουρα έμαθα πολλά! Εμπλούτισα τις γνώσεις μου πάνω σε αυτόν τον τομέα αλλά και για κάποιον ο οποίος θέλει να κάνει ένα πρώτο βήμα, είναι το ιδανικό. Μαθαίνεις πώς ακριβώς δομείται ένα project και σου δίνεται η δυνατότητα να το εξελίξεις όσο πιο πολύ μπορείς και θες.

Η ευχαρίστηση δε μόλις το τελειώσεις και είναι πλήρως λειτουργικό είναι τεράστια.

Το συστήνω σε όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν τον τομέα και φυσικά σε όποιον θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του και να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση στην αγορά!
Νάντια Γκέτη

Το Web Development E-Learning Academy ήταν μία απίστευτη εμπειρία, δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια σε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει την καριέρα του στην πληροφορική αλλά και σε άτομα που είναι ήδη στον χώρο.

Όλα όσα μας έδειξαν και μας συμβούλευσαν, τα βίντεο, τις εβδομαδιαίες online συναντήσεις, τις συζητήσεις στο forum, τα one on one sessions με τους instructors μέχρι και τη διαδικασία να προσθέσουμε όλα όσα είχαμε μάθει στο τελικό project, ήταν άκρως επαγγελματικά και οργανωμένα.

Αξίζει να το παρακολουθήσετε!
Βασίλης Σαββάκης

Η εκπαιδευτική εμπειρία του academy ήταν παραπάνω από σημαντική και ευχάριστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όποτε και αν χρειαστείς βοήθεια, πάντα είναι όλοι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Μέσα από το project που υλοποιείς, μαθαίνεις να αξιοποιείς τις ικανότητες σου και προετοιμάζεσαι για την εύρεση εργασίας σου, καθώς τα deadlines προσομοιάζουν τις απαιτήσεις μιας πραγματικής εργασίας.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάποιον να συμμετέχει στο Academy γιατί πιστεύω πως έχει να αποκομίσει πολλά θετικά από αυτήν την εμπειρία!

Καταιγίδες στον ορίζοντα, λιακάδα στα επαγγελματικά σου με 10 νέες θέσεις εργασίας

Οι καιρικές προβλέψεις δείχνουν καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, όμως οι επαγγελματικές είναι μάλλον ευοίωνες, αφού στο Collegelink έχουμε 10 νέες θέσεις εργασίας μόνο για εσένα. Read more

Η συνοδευτική επιστολή που θα «κατακτήσει» κάθε εργοδότη

Υπάρχει άραγε μυστική φόρμουλα για μια άψογη συνοδευτική επιστολή; Μια επιστολή που ο εργοδότης πράγματι θα διαβάσει και θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο ώστε να θέλει να σε προσλάβει; Λοιπόν, η Λίζα Σίβα έχει την απάντηση. Read more

Το λάθος που πρέπει να αποφύγεις στο βιογραφικό σου

Το 2021 ζούμε πλέον σε μια εποχή μεγάλου ανταγωνισμού. Νέες και νέοι κυνηγούν την καριέρα τους, γεμίζοντας το βιογραφικό τους με κάθε λογής προσόν. Ζούμε επίσης στην εποχή του εντυπωσιασμού και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό το πώς “πουλάμε” τον εαυτό μας. Read more

Δυναμικό ξεκίνημα για το 2021: 10 νέες θέσεις εργασίας

Ανέβασε τις προσδοκίες για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε, εξασφαλίζοντας, μέσα από την πλατφόρμα μας, την ιδανική θέση εργασίας για σένα.  Read more

10 εταιρείες που ψάχνουν μέσα στις γιορτές

To 2020 (ευτυχώς) τελειώνει, όμως οι θέσεις εργασίας ποτέ. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις 10 εταιρείες που εξακολουθούν να αναζητούν υποψήφιους μέσα στις γιορτές. Read more

Τα στοιχεία που θα σε καταστήσουν τον ιδανικό “Team Player”

Η τεχνολογία έχει εισβάλει στην καθημερινότητά μας, διαμορφώνοντας την εκ νέου. Ένας από τους τομείς που έχουν εξ’ ολοκλήρου μεταλλαχθεί είναι και αυτός της εργασίας. Ιδιαίτερα με την πανδημία του κορονοϊού αλλά και την καθιέρωση της τηλεργασίας οι άνθρωποι καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Read more

Δώρο Χριστουγέννων: 10 νέες θέσεις εργασίας

Αφήνοντας πίσω το 2020, μια αρκετά ιδιαίτερη χρονιά, ας το κάνουμε με τρόπο δημιουργικό. 10 νέες θέσεις εργασίας από το Collegelink μόνο για ‘σένα. Read more

Ο Tom Brady παραδίδει μαθήματα επαγγελματικών σχέσεων!

Μπορεί να μην είσαι φαν του ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην έχεις ιδέα ποιος είναι ο Tom Brady. Αλλά μπορεί να εργάζεσαι σε μια start up ή ακόμα καλύτερα να διευθύνεις τη δική σου. Κι’ αν ναι, τότε οφείλεις να επιστήσεις την προσοχή σου.

Η πανδημία του Covid έχει «παγώσει» προς στιγμήν τις αθλητικές διοργανώσεις, όμως ο Tom Brady και ο Rob Gronkowski παραδίδουν μαθήματα στρατολόγησης κορυφαίων παικτών αποκαλύπτοντας την απάντηση σε ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο ερώτημα.

«Έχεις έναν κολλητό φίλο στη δουλειά;» Read more