2,000+ επισκέπτες στα Talent Days 2024: Το event καριέρας από τη CollegeLink που έκανε πάταγο

By CollegeLink Team

Τα Talent Days 2024, το μεγαλύτερο event καριέρας από τη CollegeLink, επέστρεψε ανανεωμένο και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Στις 9 και 10 Μαρτίου ο εντυπωσιακός χώρος του Ζαππείου Μεγάρου γέμισε με πάνω από 2,000 νέους που αναζητούσαν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και 60 συμμετέχουσες εταιρείες που αναζητούν νέα ταλέντα για την ανάπτυξη τους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε 1η επαφή με τις εταιρείες, να παρακολουθήσουν δεκάδες ομιλίες, workshops & panels από περιζήτητους και έμπειρους επαγγελματίες, γεμίζοντάς τους γνώσεις, έμπνευση και κίνητρο.

Η ομάδα της CollegeLink μαζί με 80+ εθελοντές ήταν εκεί για να διασφαλίσει ότι θα δημιουργηθεί μία αξέχαστη και επωφελής εμπειρία για τους επισκέπτες, τους ομιλητές και τις εταιρείες που συμμετείχαν. 

Γιατί τα Talent Days by CollegeLink ήταν το must-attend event της χρονιάς;

Παρευρέθηκαν 60 εταιρείες με πάνω από 250 ανοιχτές θέσεις εργασίας:

250+ εκπρόσωποι των συμμετεχουσών εταιρειών παρευρέθηκαν στα booths, δίνοντας στους υποψήφιους τη δυνατότητα να τους γνωρίσουν από κοντά, να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να εξετάσουν από κοινού ένα ενδεχόμενο συνεργασίας.

Platinum Partner του event δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Eurobank που υποστηρίζει τους νέους και συμβάλλει στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσα από το πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία

Για τα Career Boost Corners:

Experts της CollegeLink, του Career in Progress, καθώς και HR εθελοντές ανέλαβαν 300+ CV & LinkedIn reviews και mock interviews, βοηθώντας τους παρευρισκόμενους να χτίσουν ένα δυνατό βιογραφικό και να προετοιμαστούν για την επόμενη επαγγελματική τους συνέντευξη.

Παράλληλα η ομάδα της Labora πραγματοποίησε 50+ speed coaching sessions, βοηθώντας τους νέους να βρουν το επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει

Και τις δύο μέρες του event, οι επισκέπτες μπορούσαν να τραβήξουν επαγγελματική φωτογραφία για το LinkedIn ή το CV τους στο Professional Photo Booth που στήθηκε στο χώρο, με σκοπό να μπει ένα τέρμα στις selfies στο LinkedIn.

Για τις Ομιλίες και τα workshops που μας έμαθαν πολλά και μας ενέπνευσαν:

Στα Talent Days της CollegeLink παρευρέθηκαν 70+ ομιλητές που πραγματοποίησαν 35 ομιλίες, πάνελ συζητήσεις και workshops. Οι συμμετέχοντες που τα παρακολούθησαν έλαβαν εις βάθος πληροφορίες για τα trends της αγοράς εργασίας και καθοδήγηση για το πως να διεκδικήσουν την ιδανική για αυτούς καριέρα σε τομείς όπως το IT, το Data Analysis, το Engineering, το Marketing και το Finance. 

Τα Goody’s Burger House, πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες για τους νέους φρόντισαν για το lunch break της οργανωτικής ομάδας και της ομάδας εθελοντών, ενώ το Red Bull Greece, με το ψυγειάκι του, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους ενέργεια που δίνει φτερά!

Stay tuned για τα επόμενα!