Η σημασία της εργασιακής κουλτούρας για τους νέους εργαζόμενους από τους Mastercard Advisors

By Collegelink Team

Ήταν μόλις πριν από λίγο καιρό, όταν στο πλαίσιο της ανάπτυξης των Mastercard Advisors της Αθήνας σε Ευρωπαϊκό hub, και του ανοίγματος θέσεων εργασίας για έμμισθη πρακτική άσκηση καθώς και πρώτη τοποθέτηση στην εργασία, η Mastercard Advisors ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με φοιτητές.

Κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι από τους βασικότερους παράγοντες που εξετάζουν οι νέοι στην αναζήτηση του πρώτου βήματος στην εργασιακή τους καριέρα είναι το περιβάλλον και οι άνθρωποι, η κουλτούρα δηλαδή μιας εταιρείας.

Τι ξεχωρίζει στην κουλτούρα των Mastercard Advisors;

Οι Mastercard Advisors είναι το συμβουλευτικό τμήμα της Mastercard. Αξιοποιούν τον πλούτο των ανώνυμων δεδομένων που διαθέτουν στον σχεδιασμό στρατηγικών ανάπτυξης για τους πελάτες τους. Υλοποιούν μετρήσιμες λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσουν εσωτερικά στην Mastercard και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Καθημερινά, στο πλαίσιο της δουλειάς τους, καλούν τα μέλη της ομάδας να είναι ανοιχτά στο καινούργιο, να εργάζονται για το κοινό καλό και τους βοηθάνε να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους. Αυτό το λένε «Mastercard Way» και καθορίζει τον τρόπο που δουλεύει, συνεργάζεται και εξελίσσεται η ομάδα. 

Αποστολή της Mastercard είναι να διαμορφώσει την ψηφιακή οικονομία έτσι ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να μπορούν να πραγματοποιούν τους στόχους τους -είτε αυτοί είναι ιδιώτες και  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είτε κρατικοί φορείς και επιχειρήσεις. Βασικό εργαλείο της για την επίτευξη της ξεκάθαρης αυτής επιχειρησιακής στρατηγικής δεν είναι άλλο από την κουλτούρα της εταιρείας, την οποία μπορεί να συνοψίσει στα παρακάτω: 

Επενδύει σε αυτό που μετράει. 

Πιστεύει στην επένδυση του χρόνου, της ενέργειας και του πάθους μας στην υποστήριξη τοπικών έργων και την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων. 

Θέτει στο επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη.

Καλλιεργεί την ενσυναίσθηση για τους πελάτες της, κατανοεί τις ανάγκες τους και παραδίδει χειροπιαστές και μετρήσιμες λύσεις οι οποίες θα τους δώσουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Εξελίσσεται με ευπρέπεια και σταθερότητα. 

Χτίζει μια κουλτούρα νικητή μέσα από την διαρκή κατάρτιση και εκπαίδευση, καθώς και την στήριξη από μέντορες και ειδικούς. Δίνει την ευκαιρία στον καθένα και την καθεμία να αναδείξει τις δεξιότητές του/-ης και να εξελιχθεί, έχοντας κοινό παρονομαστή σε όλες μας τις δράσεις τις αξίες της ομαδικότητας και της ευπρέπειας.

Μάθε περισσότερα για τις παροχές και τα οφέλη της εργασίας στους Mastercard Advisors εδώ

Κάνε την αίτησή σου έως τις 19 Δεκεμβρίου, για να γίνεις κι εσύ μέλος της ομάδας των Mastercard Advisors: