Μένουμε σπίτι και προσφέρουμε!

By Collegelink Team

Μιλήσαμε για κοινωνική αποστασιοποίηση, για κοκούνινγκ, για όλες αυτές τις ευκαιρίες που θα αρπάξουμε ευθύς αμέσως μετά το πέρας της καραντίνας. Κάπου, όμως, ανάμεσα σε όλα αυτά τα καυτά topic των ημερών και την προσπάθειά μας να εξασκήσουμε την κοινωνική αποστασιοποίηση, ίσως αφήσαμε στην άκρη τη δική μας καίρια συμμετοχή στις εξελίξεις…

Μπορεί να φοράμε κάλτσες και πιτζάμες, αλλά σε τίποτα δεν εμποδίζει αυτό την αγάπη μας να ρέει ολούθε. Για αυτό, #menoumespiti και εξακολουθούμε να προσφέρουμε με πέντε πολύ απλούς τρόπους!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Γίνε εθελοντής για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19

Εσένα που είσαι απόφοιτος του κλάδου των Επιστημών Υγείας. Εσένα που έχεις πτυχίο ή σχετικές γνώσεις Ψυχολογίας. Ακόμη και εσένα που επιθυμείς να παρέχεις διοικητική, τεχνική ή οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη στο σύστημα υγείας ανεξαρτήτως της εξειδίκευσής σου, το Υπουργείο Υγείας σε ψάχνει!

Γιατί, στην προσπάθεια ενίσχυσης της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, η δική σου προσφορά είναι και αυτή που θα κάνει τη διαφορά!

Γίνε εθελοντής αιμοδότης κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού

Η αιμοδοσία είναι μια κίνηση απαραίτητη και σε περιπτώσεις σαν κι αυτή επείγουσα. Μην χάνεις, λοιπόν, ευκαιρία για ευκαιρία να συμβάλεις με τον τρόπο σου, ώστε να γεμίσουν τα νοσοκομεία με ζωή! 

Επικοινώνησε σήμερα με το Blood-e και ενημερώσου για όλους τους διαθέσιμους ειδικούς χώρους εκτός νοσοκομείου που μπορείς να δώσεις αίμα με ασφάλεια!

Γίνε συνδρομητής στο περιοδικό δρόμου «Σχεδία»

Καθ΄όσο εσύ μένεις σπίτι και συγγράφεις τον προσωπικό σου οδηγό επιβίωσης για τις ημέρες της καραντίνας, φρόντισε σε αυτόν να συνυπολογίσεις και την επιβίωση των πωλητών με τα κόκκινα γιλέκα. 

Λόγω κορωνοϊού, η Σχεδία αναγκάστηκε να αναστείλει προσωρινά την κυκλοφορία της, αλλά η ευκαιρία σου να γίνεις συνδρομητής αλληλεγγύης δεν χάθηκε. Γιατι, έχεις ακόμη τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στην τετράμηνη συνδρομή(16€ – περιλαμβάνονται τα ταχυδρομικά τέλη), τη δίμηνη συνδρομή (8€) ή την ταχυδρομική αποστολή του τεύχους Μαρτίου (4€).

Βοήθησε τους αστέγους της γειτονιάς σου

Μπορεί εσύ να έχεις επιλέξει να μείνεις στο σπίτι, αλλά δεν παύει ποτέ να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παραμείνουν στο δρόμο. Για αυτό, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να εμπνευστείς από το έργο του Todd Bol, να χτυπήσεις την πόρτα του αντιπαθητικού σου γείτονα και να δημιουργήσετε τη δική σας αυτοσχέδια «Μικρή Ελεύθερη Αποθήκη Ειδών Πρώτης Ανάγκης». 

Φρόντισε τα αδέσποτα της γειτονιάς σου

Πόσες ήταν οι φορές που ενώ διέσχιζες την καθιερωμένη σου διαδρομή για το μετρό παρατήρησες κάποια ηλικιωμένη κυρία να φροντίζει ένα ολόκληρο κοπάδι από γάτες; Κάτσε, λοιπόν, τώρα λίγο και σκέψου ότι αυτή η ηλικιωμένη κυρία είναι από τις πρώτες που πρέπει να μείνουν σπίτι και το κοπάδι των γατών περιφέρεται ακόμη έξω. 

Καιρός τώρα να τη βγάλεις ασπροπρόσωπη! Στείλε το τυπικό σου μήνυμά στο 13033, επισκέψου το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου για να αγοράσεις τροφές για κατοικίδια και πήγαινε να τις φροντίσεις…

…Και να θυμάσαι, η αγάπη ξεπερνά πάντα όλα τα εμπόδια!

Για συμβουλές βιογραφικού, συνέντευξης και καριέρας γενικότερα ρίξε μια ματιά στο blog μας!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!