100+ συμμετέχοντες στο 1o Deloitte Open House powered by CollegeLink: H Deloitte άνοιξε για πρώτη φορά τα γραφεία της στην Αθήνα

By CollegeLink Team

Πώς είναι να εργάζεσαι στη μεγαλύτερη από τις Big4; 

Η Deloitte άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα όπου πάνω από 100 τελειόφοιτοι, αλλά και έμπειροι επαγγελματίες από Business, Financial & Tech background ήρθαν να ανακαλύψουν πώς μοιάζει μια καριέρα ως Audit, Business Strategy & Tech Consultant στη μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για τη Deloitte

Η εταιρεία είναι μέλος ενός παγκόσμιου δικτύου και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα και Ιωάννινα, απασχολεί περισσότερους από 2,700 επαγγελματίες, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία και γνώση σε συμβουλευτικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές, νομικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

Το Deloitte Open House πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/5 σε συνεργασία με την CollegeLink.

Previous
Next
Τι περιλάμβανε το event;

Το experience των συμμετεχόντων του φετινού Deloitte Open House, εκτός των άλλων, περιλάμβανε:

 

  • Καλωσόρισμα – έκπληξη από τον CEO της Deloitte Greece, Δημήτρη Κουτσόπουλο
  • Εισαγωγική τοποθέτηση από την Ειρήνη Παναγιωτακοπούλου, Chief HR Officer της Deloitte
  • 60+ Speed Interviews με Recruiters της Deloitte καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Παρουσίαση από την HR ομάδα της Deloitte πάνω σε επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες απαραίτητες για κάθε σύγχρονο εργαζόμενο
  • Διαδραστικά sessions – προσομοιώσεις της εμπειρίας του να εργάζεσαι σε μια πολυεθνική συμβουλευτική εταιρεία ως Audit, Business Strategy & Tech Consultant
  • Agile open meetup όπου οι συμμετέχοντες κατανόησαν το γιατί και το πώς μια corporate εταιρεία επιλέγει agile διαχείριση των έργων της και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η προσέγγιση εξελίσσει τους εργαζομένους
  • Networking & drinks μεταξύ των συμμετεχόντων και των επαγγελματιών της Deloitte για δημιουργία νέων connections
Previous
Next
Πώς ήταν η εμπειρία τ@ν συμμετεχ@ν;

Ο ενθουσιασμός και οι θετικές εντυπώσεις των συμμετεχόντων τις μέρες που ακολούθησαν σφράγισαν την επιτυχία αυτού του event. Μπορείτε να πάρετε και εσείς μια γεύση από τα όμορφα λόγια τους:

Περισσότερες πληροφορίες για τη Deloitte και τη CollegeLink:

Η Deloitte έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη και δυναμική 48ετή πορεία στην Ελλάδα, αξιοποιεί την εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και το επιχειρηματικό της μοντέλο, που βασίζεται στη στενή συνεργασία και στην από κοινού διαχείριση έργων από τις διαφορετικές ομάδες των επαγγελματιών της, ώστε να προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. 

Ο πυρήνας της εταιρείας δεν είναι παρά οι άνθρωποί της, ενώ η εταιρική κουλτούρα της βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Λειτουργεί με διαφάνεια και σεβασμό, καλλιεργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, τη συνεχή εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη αλλά και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Και όλα αυτά, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την εταιρική υπευθυνότητα και με στόχο τη δημιουργία θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον.  

 

Η CollegeLink αποτελεί την Recruiting Πλατφόρμα στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε entry & mid-level job positions και internships στους τομείς της τεχνολογίας, της μηχανικής και του Business στην Ελλάδα. Αποστολή της είναι να επιτύχει το απόλυτο ταίριασμα μεταξύ ταλαντούχων υποψηφίων και καταξιωμένων εταιρειών. 

Ανεξάρτητα από το αν ξεκινάτε μόλις την καριέρα σας ή στοχεύετε σε mid-senior θέσεις, η CollegeLink θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα προς την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία εδώ.

 

Ακολουθήστε τις εταιρείες Deloitte και CollegeLink στα Social Media για να ενημερώνεστε εγκαίρως για παρόμοιες δράσεις.