Τί έμαθαν ο Βασίλης, η Δήμητρα, ο Γιώργος και η Νάντια από τη συμμετοχή τους στο Web Development Academy;

By Collegelink Team

Web Development (eLearning) Academy:

Τί έμαθαν ο Βασίλης, η Δήμητρα, ο Γιώργος, η Νάντια και ο Μανώλης από τη συμμετοχή τους; Φλερτάρεις εδώ και καιρό με τη συμμετοχή σου στο Web Development Academy by CollegeLink, αλλά ακόμη αναρωτιέσαι ποιά – γιατί – πώς θα είναι η εμπειρία σου σε αυτό; Μην ανησυχείς πια… Γιατί, υπάρχουν κάποιοι που θέλησαν πολύ δυο λόγια να σου πουν. Εκείνοι που από πρώτο χέρι μπορούν να σου αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της εμπειρίας τους. Εκείνοι που συμμετείχαν – και θα ξανασυμμετείχαν – και σε καλούν τώρα να σκεφτείς καλύτερα κι εσύ τη συμμετοχή σου στο Academy!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ WEB DEVELOPMENT ACADEMY

Βασίλης Παπαρίδης

Πολύ ωραία στημένη πλατφόρμα, αλλά το δυνατότερο σημείο της πλατφόρμας νομίζω πως είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν για ότι χρειαστείς και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών. Πολύ καλό ξεκίνημα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο του web development, καθώς περιλαμβάνει ένα πακέτο ενοτήτων που συμπληρώνει το full stack development. Καθώς είχα κάποιες γνώσεις ήδη από δική μου ενασχόληση, το project με βοήθησε να δομήσω το flow με το οποίο εργαζόμαστε σε ένα project. Το συστήνω για οποιονδήποτε θέλει να μπει στον χώρο, ειδικά στην προνομιακή τιμή που βρίσκεται.

Μανώλης Σταυρόπουλος

Αρχικά κατάλαβα πως είναι να δουλεύεις ένα πρότζεκτ μέσα σε ένα προκαθορισμένο deadline. Έμαθα πως είναι να δουλεύεις υπό την πίεση του χρόνου. Επίσης η επαφή και η βοήθεια από τους instructors με διευκόλυναν στον τρόπο σκέψης μου και στο πως πρέπει να χωρίζεις τις δουλειές σου μέσα σε ένα πρότζεκτ απο την εμπειρία που έχουν. Με όλους αυτούς τους έμπειρους instructors και τις άπειρες γνώσεις που έχει ο καθένας τους είναι κάτι το οποίο σε βοηθάει να εισέλθεις στον επαγγελματικό χώρο του web development. Είναι με διαφορά το καλύτερο Academy που έχω παρακολουθήσει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα

Δήμητρα Μουρδουκούτα

Η όλη διαδικασία του Academy ήταν μια μοναδική εμπειρία! Πρώτα από όλα ξεχώρισα την άμεση επικοινωνία που υπήρχε με τους instructors αλλά και την ιδιαίτερη σημασία που έδιναν σε κάθε συμμετέχοντα. Μέσω των μαθημάτων αλλά και της ενημέρωσης στο Academy κατάλαβα τι ακριβώς είναι και τι κάνει ένας επαγγελματίας Web Developer, ενώ μέσω του project κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου ώστε να ολοκληρωθεί ένα έργο. Το Academy μέσα σε λίγους μόνο μήνες προσφέρει γνώσεις (θεωρητικά και πρακτικά) που δύσκολα αποκτάς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με το Web Development, είτε έχει ήδη εμπειρία στον προγραμματισμό είτε όχι!

Γιώργος Κουτεντάκης

Το Web Development Academy ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και σίγουρα έμαθα πολλά! Εμπλούτισα τις γνώσεις μου πάνω σε αυτόν τον τομέα αλλά και για κάποιον ο οποίος θέλει να κάνει ένα πρώτο βήμα, είναι το ιδανικό. Μαθαίνεις πώς ακριβώς δομείται ένα project και σου δίνεται η δυνατότητα να το εξελίξεις όσο πιο πολύ μπορείς και θες. Η ευχαρίστηση δε μόλις το τελειώσεις και είναι πλήρως λειτουργικό είναι τεράστια. Το συστήνω σε όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν τον τομέα και φυσικά σε όποιον θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του και να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση στην αγορά!

Νάντια Γκέτη

Το Web Development E-Learning Academy ήταν μία απίστευτη εμπειρία, δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια σε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει την καριέρα του στην πληροφορική αλλά και σε άτομα που είναι ήδη στον χώρο. Όλα όσα μας έδειξαν και μας συμβούλευσαν, τα βίντεο, τις εβδομαδιαίες online συναντήσεις, τις συζητήσεις στο forum, τα one on one sessions με τους instructors μέχρι και τη διαδικασία να προσθέσουμε όλα όσα είχαμε μάθει στο τελικό project, ήταν άκρως επαγγελματικά και οργανωμένα. Αξίζει να το παρακολουθήσετε!

Βασίλης Σαββάκης

Η εκπαιδευτική εμπειρία του academy ήταν παραπάνω από σημαντική και ευχάριστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όποτε και αν χρειαστείς βοήθεια, πάντα είναι όλοι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Μέσα από το project που υλοποιείς, μαθαίνεις να αξιοποιείς τις ικανότητες σου και προετοιμάζεσαι για την εύρεση εργασίας σου, καθώς τα deadlines προσομοιάζουν τις απαιτήσεις μιας πραγματικής εργασίας. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάποιον να συμμετέχει στο Academy γιατί πιστεύω πως έχει να αποκομίσει πολλά θετικά από αυτήν την εμπειρία!


ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ WEB DEVELOPMENT ACADEMY