Ποια είναι τα αγαπημένα tools κάθε data analyst?

Δεν συλλέγουν πια μόνο οι μεγάλες εταιρείες τόνους δεδομένων με σκοπό να τα αναλύσουν. Read more

Ποιά είναι τα αγαπημένα tools κάθε web developer;

Το web development αναπτύσσεται ταχύτατα με αποτέλεσμα να υπάρχει μια πληθώρα εργαλείων διαθέσιμα προς χρήση.

Read more

Με τι ασχολείται ένας data analyst;

Στις μέρες μας οι εταιρείες λαμβάνουν καθημερινά μεγάλες ποσότητες πληροφορίων, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τις στρατηγικές τους. Read more

Με τι ασχολείται ένας Web Developer;

Μπορείς να φανταστείς μια μέρα της ζωής σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις έστω και μια εφαρμογή του κινητού σου ή να επισκεφτείς μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο; Read more

Ποια είναι τα απαραίτητα προσόντα για να εξελίξεις την καριέρα σου στο digital marketing;

Μπορεί μια δυναμική online παρουσία, να εγγυηθεί την επιτυχία μιας επιχείρησης εν γένει; Μπορεί! Γιατί το 2021 τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στο διαδίκτυο.  Read more

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή digital marketing courses στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μήπως είσαι κι εσύ από αυτούς που ακόμη αναρωτιούνται κατά πόσο μια αρχή – ή και στροφή – της καριέρας τους στον κλάδο του digital marketing είναι μια καλή επιλογή; Read more

Digital Marketing: Τι είναι και γιατί πρέπει να ασχοληθείς;

Και σε ερωτούμε… Ποιο πιστεύεις ότι είναι ένα από τα καίρια ηθικά διδάγματα για τον κόσμο του ελληνικού – και μη – επιχειρείν που προέκυψε ύστερα από τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την covid-19;  Read more

User Authentication με PHP: Ανάπτυξη Βήμα Βήμα & Βέλτιστες Πρακτικές

Author: Ιωάννης Παπίκας, Product @ Orfium | PHP & SQL Instructor @ Web Development Academy by CollegeLink

Πηγές άρθρου: συναρτήσεις κατακερματισμούpassword_hashpassword_verify, jwt

Ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει μια web εφαρμογή είναι η δυνατότητα να μπορούν οι χρήστες να δημιουργούν έναν λογαριασμό και να έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικό περιεχόμενο ανάλογα με το πλήθος των ρόλων και των δικαιωμάτων που έχουν. Read more

Τί έμαθαν ο Βασίλης, η Δήμητρα, ο Γιώργος και η Νάντια από τη συμμετοχή τους στο Web Development Academy;

Web Development (eLearning) Academy:


Τί έμαθαν ο Βασίλης, η Δήμητρα, ο Γιώργος, η Νάντια και ο Μανώλης από τη συμμετοχή τους;


Μάθε περισσότερα


Φλερτάρεις εδώ και καιρό με τη συμμετοχή σου στο Web Development Academy by CollegeLink, αλλά ακόμη αναρωτιέσαι ποιά – γιατί – πώς θα είναι η εμπειρία σου σε αυτό; Μην ανησυχείς πια…

Γιατί, υπάρχουν κάποιοι που θέλησαν πολύ δυο λόγια να σου πουν. Εκείνοι που από πρώτο χέρι μπορούν να σου αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της εμπειρίας τους. Εκείνοι που συμμετείχαν – και θα ξανασυμμετείχαν – και σε καλούν τώρα να σκεφτείς καλύτερα κι εσύ τη συμμετοχή σου στο Academy!


Βασίλης Παπαρίδης

Πολύ ωραία στημένη πλατφόρμα, αλλά το δυνατότερο σημείο της πλατφόρμας νομίζω πως είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν για ότι χρειαστείς και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών. Πολύ καλό ξεκίνημα για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο του web development, καθώς περιλαμβάνει ένα πακέτο ενοτήτων που συμπληρώνει το full stack development.

Καθώς είχα κάποιες γνώσεις ήδη από δική μου ενασχόληση, το project με βοήθησε να δομήσω το flow με το οποίο εργαζόμαστε σε ένα project. Το συστήνω για οποιονδήποτε θέλει να μπει στον χώρο, ειδικά στην προνομιακή τιμή που βρίσκεται.
Μανώλης Σταυρόπουλος

Αρχικά κατάλαβα πως είναι να δουλεύεις ένα πρότζεκτ μέσα σε ένα προκαθορισμένο deadline. Έμαθα πως είναι να δουλεύεις υπό την πίεση του χρόνου.

Επίσης η επαφή και η βοήθεια από τους instructors με διευκόλυναν στον τρόπο σκέψης μου και στο πως πρέπει να χωρίζεις τις δουλειές σου μέσα σε ένα πρότζεκτ απο την εμπειρία που έχουν. Με όλους αυτούς τους έμπειρους instructors και τις άπειρες γνώσεις που έχει ο καθένας τους είναι κάτι το οποίο σε βοηθάει να εισέλθεις στον επαγγελματικό χώρο του web development.

Είναι με διαφορά το καλύτερο Academy που έχω παρακολουθήσει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Δήμητρα Μουρδουκούτα

Η όλη διαδικασία του Academy ήταν μια μοναδική εμπειρία!

Πρώτα από όλα ξεχώρισα την άμεση επικοινωνία που υπήρχε με τους instructors αλλά και την ιδιαίτερη σημασία που έδιναν σε κάθε συμμετέχοντα.

Μέσω των μαθημάτων αλλά και της ενημέρωσης στο Academy κατάλαβα τι ακριβώς είναι και τι κάνει ένας επαγγελματίας Web Developer, ενώ μέσω του project κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου ώστε να ολοκληρωθεί ένα έργο. Το Academy μέσα σε λίγους μόνο μήνες προσφέρει γνώσεις (θεωρητικά και πρακτικά) που δύσκολα αποκτάς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με το Web Development, είτε έχει ήδη εμπειρία στον προγραμματισμό είτε όχι!
Γιώργος Κουτεντάκης

Το Web Development Academy ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και σίγουρα έμαθα πολλά! Εμπλούτισα τις γνώσεις μου πάνω σε αυτόν τον τομέα αλλά και για κάποιον ο οποίος θέλει να κάνει ένα πρώτο βήμα, είναι το ιδανικό. Μαθαίνεις πώς ακριβώς δομείται ένα project και σου δίνεται η δυνατότητα να το εξελίξεις όσο πιο πολύ μπορείς και θες.

Η ευχαρίστηση δε μόλις το τελειώσεις και είναι πλήρως λειτουργικό είναι τεράστια.

Το συστήνω σε όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν τον τομέα και φυσικά σε όποιον θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του και να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση στην αγορά!
Νάντια Γκέτη

Το Web Development E-Learning Academy ήταν μία απίστευτη εμπειρία, δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια σε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει την καριέρα του στην πληροφορική αλλά και σε άτομα που είναι ήδη στον χώρο.

Όλα όσα μας έδειξαν και μας συμβούλευσαν, τα βίντεο, τις εβδομαδιαίες online συναντήσεις, τις συζητήσεις στο forum, τα one on one sessions με τους instructors μέχρι και τη διαδικασία να προσθέσουμε όλα όσα είχαμε μάθει στο τελικό project, ήταν άκρως επαγγελματικά και οργανωμένα.

Αξίζει να το παρακολουθήσετε!
Βασίλης Σαββάκης

Η εκπαιδευτική εμπειρία του academy ήταν παραπάνω από σημαντική και ευχάριστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όποτε και αν χρειαστείς βοήθεια, πάντα είναι όλοι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Μέσα από το project που υλοποιείς, μαθαίνεις να αξιοποιείς τις ικανότητες σου και προετοιμάζεσαι για την εύρεση εργασίας σου, καθώς τα deadlines προσομοιάζουν τις απαιτήσεις μιας πραγματικής εργασίας.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάποιον να συμμετέχει στο Academy γιατί πιστεύω πως έχει να αποκομίσει πολλά θετικά από αυτήν την εμπειρία!

Web Development eLearning Academy by CollegeLink | Online Course

Μάθε Web Development από τους καλύτερους


Μάθε Web Development από τους καλύτερους


Γνώρισε σε βάθος το Web Development μέσω θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης 70 ωρών.
Experts του χώρου στα μαθαίνουν όλα στα ελληνικά!


ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ


Έχουν μιλήσει για τις δράσεις μας

image
image
image
image
image

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

70 ώρες θεωρητικής & πρακτικής εκπαίδευσης – εξάσκηση μέσω project ▪Self-paced course (παρακολούθηση σε δικό σου χώρο-χρόνο)

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται με τη μορφή recorded videos
Έχεις πρόσβαση στο υλικό και την υποστήριξη για 24 εβδομάδες (6 μήνες)

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Οι απόφοιτοι μας έχουν βαθμολογήσει το Academy με 4.7/5

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Τι θα κερδίσεις με την συμμετοχή σου


360° Εκπαίδευση

▪Απέκτησε σύγχρονη και εμπειρική γνώση από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου
▪Λάβε Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Real-world Project

Ολοκληρώνοντας το Web Development e-Learning Academy θα έχεις αναπτύξει μια 360° web εφαρμογή αναζήτησης καταλυμάτων που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης

Ανέπτυξε την καριέρα σου

▪Career Mentoring Sessions
▪CV Review & Interview Tips
▪Ευκαιρίες καριέρας με άμεση απορρόφηση

Υποστήριξη και Mentoring από τους εκπαιδευτές

▪24/7 Υποστήριξη μέσω κλειστού Forum
▪One-on-One Sessions με τους εκπαιδευτές
▪Αξιολόγηση project και προσωπικό Feedback

Εκπαιδεύσου από έμπειρους επαγγελματίες και ξεκίνα την καριέρα σου!

🎯 Είναι για σένα το σεμινάριο;

Αν η απάντηση είναι «Ναι» σε έστω ένα από τα παρακάτω τότε μην περιμένεις άλλο, ξεκίνησε το Web Development e-Learning Academy

*Αν έχεις STEM/Business background το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι σίγουρα συνέχεια των ακαδημαϊκών σου σπουδών


Διαθέτεις STEM background και κατανοείς τα βασικά του προγραμματισμού;

Είσαι coding freak και θέλεις να φτάσεις τις γνώσεις σου σε άλλο επίπεδο;

Είσαι απόφοιτος Πληροφορικής και θα ήθελες να δημιουργήσεις το επόμενο Facebook (όπου Facebook όποιο είναι το αγαπημένο σου Web App;

Επιθυμείς να μάθεις πως να δημιουργείς εφαρμογές στο Internet;

🎯 Είναι για σένα το σεμινάριο;

Έχεις ό,τι χρειάζεται;

Κλειδιά της επιτυχίας

Σχεδιασμένο για αρχάριους,
εστιασμένο στα αποτελέσματα


Ετοιμάσου για ένα γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα που έρχεται να προκαλέσει την πειθαρχία και την αφοσίωσή σου! Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα μπορείς να διεκδικήσεις με πάθος και αυτοπεποίθηση την θέση σου στον κλάδο του Web Development!

Σχεδιασμένο για αρχάριους,<br>εστιασμένο στα αποτελέσματα

Ευέλικτη Παρακολούθηση

🔸 Η κάθε διδακτική ενότητα του προγράμματος είναι σε μορφή recorded video, προκειμένου να μπορείς να την παρακολουθήσεις – και να την ξαναπαρακολουθήσεις – με βάση το δικό σου ρυθμό και πρόγραμμα.

🔸 Παρακολούθησε τις διαλέξεις από όποια συσκευή σε εξυπηρετεί όπου και αν βρίσκεσαι. Είτε στο laptop σου, είτε στην τηλεόραση του σπιτιού σου, είτε ακόμη και στο κινητό σου!

🔸 Κάθε ενότητα έχει χωριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μένει εκτός καμία σημαντική πληροφορία, αλλά και να σε κρατά σε εγρήγορση καθ όλη τη διάρκεια της παρακολούθησης.
*Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου θα έχεις πρόσβαση στο υλικό για 6 μήνες
Θεωρητική & Πρακτική Εφαρμογή

🔸 Το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να να μπορείς να συμβαδίσεις ακόμα κι αν δεν έχεις σχετικό background. (Εξηγούμε ακόμη και τα πιο απλά, πολύ αναλυτικά)

🔸 Στην αρχή, ενδιάμεσα και με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας θα σε προκαλούμε με διάφορα Quizzes ή Assignments, ώστε να ξέρεις κάθε φορά σε τι level βρίσκονται οι γνώσεις σου.

🔸 Θα σου ανατεθεί ένα project βασισμένο στις απαιτήσεις της αγοράς, προκειμένου να εφαρμόζεις βήμα βήμα στην πράξη όλα όσα διδάσκεσαι στη θεωρία. Με την παράδοση του project θα λάβεις προσωπικό feedback από τους εκπαιδευτές για την πρόοδό σου.

Σχεδιασμένο για αρχάριους,<br>εστιασμένο στα αποτελέσματαΣχεδιασμένο για αρχάριους,<br>εστιασμένο στα αποτελέσματα

Υποστήριξη & Mentoring από τους εκπαιδευτές

🔸 Forum: Εδώ οι εκπαιδευτές θα σου λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με το εκπαιδευτικό υλικό ή το project

🔸 One-on-One Sessions: Θα έχεις αποκλειστικά δικό σου, προσωπικό χρόνο με τους εκπαιδευτές της επιλογής σου για να συζητήσετε απορίες σου ή / και ζητήματα καριέρας

🔸Αξιολόγηση Project :  Θα λάβεις εξατομικευμένο feedback για να δημιουργήσεις τελικά ένα άριστο έργο για το portfolio σου και να κλείσεις την θέση που ονειρεύεσαι
Εδώ σου βρίσκουμε δουλειά

🔸 Career Mentoring Sessions: Μέσα από webinars θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις την αγορά εργασίας και να ορίσεις το δικό σου μονοπάτι

🔸 CV Review & Interview Tips: Σου παρέχουμε δωρεάν αξιολόγηση του βιογραφικού σου και σου αποκαλύπτουμε κάποια tricks για να σκίσεις στη συνέντευξη

🔸 Ευκαιρίες Καριέρας:  Συνεργαζόμαστε με εταιρίες οι οποίες στηρίζουν τα νέα υποσχόμενα ταλέντα και θέλουν να τα εντάξουν στην ομάδα τους μόλις ολοκληρώσουν το project

Σχεδιασμένο για αρχάριους,<br>εστιασμένο στα αποτελέσματα

Recruiting Partners


Stay tuned γιατί έρχονται κι άλλες εταιρίες που σε θέλουν στην ομάδα τους

imageimageimageimageimageimageimageimage
Επέλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει

Ξεκίνησε το Web Development Academy


Προσιτή Τιμή | Ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές/ανέργους & ομάδες των 2
Δυνατότητα πληρωμής σε δύο δόσεις | Πληρωμή online ή με τραπεζική κατάθεση

Kανονικη τιμη

€460

Δυνατότητα 2 δόσεων


Πληρωμή με 1 δόση

ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΥΟ

Έκπτωση 35%

€460

€300

Σε 1 δόση επιλέγοντας το πακέτο «Κανονική Τιμή (1 δόση)» με το εκπτωτικό κουπόνι «team»


Πληρωμή με 1 δόση

300+ Συμμετέχοντες


έχουν εκπαιδευτεί σε προηγούμενα Web Development Academies

των συμμετεχόντων δηλώνει ότι το σεμινάριο είναι «value for money»

των συμμετεχόντων δηλώνει πως το σεμινάριο τους βοήθησε ουσιαστικά να βρουν την επόμενη εργασία τους

των αποφοίτων του Academy εργάζονται πλέον στον κλάδο του Web Development

Λίγη 🧡 από τους αποφοίτους μας


Εμπειρίες συμμετεχόντων από το περσινό Web Development Academy!

Η εμπειρία μου στο Academy ήταν ξεχωριστή! Τόσο η ύλη που καλύπτεται όσο και οι καθηγητές ειναι εξαιρετικοί! Αυτό που πραγματικά ξεχώρισα στα sections είναι τα παραδείγματα που ήταν πλήρως βοηθητικά για την κατανόηση αλλά και την υλοποίηση του πρότζεκτ! Τέλος, οι καθηγητές ήταν πολύ ενεργοί στο forum με αποτέλεσμα οι απορίες να λύνονται άμεσα! Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του WDA by Collegelink για την μοναδική εμπειρία που μου πρόσφεραν!🧡

Αρχικά κατάλαβα τι σημαίνει deadline, μέσα από το πρότζεκτ που κληθήκαμε να υλοποιήσουμε μέχρι το πέρας του προγράμματος. Η επαφή μου με τους instructors με βοήθησε να καταλάβω πώς σκέφτονται και πώς λειτουργούν οι επαγγελματίες του χώρου. Είναι σίγουρα τρομερή εμπειρία για όποιον μπαίνει τώρα στον χώρο επαγγελματικά αλλά και για όποιον θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις που ήδη έχει. Η εγγραφή μου στο Academy μόνο θετικά αποτελέσματα είχε. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ήρθα στο .Net Web Development Academy by CollegeLink προκειμένου να δω από κοντά τη .Net. Ήταν μια εντελώς καινούργια τεχνολογία για μένα, οπότε το αντιμετώπισα σαν πρόκληση. Επίσης, ήταν πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι μέσα από αυτό το σεμινάριο παρουσιάστηκε ένα ολοκληρωμένο project με hands on το οποίο βοήθησε στην απόκτηση εμπειρίας και στο να δούμε στην πράξη όσα γνωρίζουμε ήδη σε θεωρητικό επίπεδο.

Θεωρώ πως η εκδήλωση αυτή βοήθησε τα παιδιά που συμμετείχαν, όχι μόνο να μάθουν τα βασικά των γλωσσών που θα χρειαστούν αν ακολουθήσουν τον τομέα του web development, αλλά παράλληλα να μάθουν και απο έμπειρους πως λειτουργούν τα πράγματα μέσα σε μια επιχείρηση.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ WEB DEVELOPMENT ELEARNING ACADEMY

Εκπαιδεύσου πάνω σε σύγχρονα πεδία και εργαλεία του κλάδου


Για να γίνεις Full-stack Web Developer ή να καταλάβεις ποια θα είναι η εξειδίκευσή σου θα σου δώσουμε μία πολύ γερή βάση για όλες τις hot πτυχές του Web Development.

HTML

HTML

Θα μάθεις να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να συνδέεις html σελίδες & να σχεδιάζεις την εμφάνισή τους με τη βοήθεια της CSS.

JavaScript

JavaScript

θα μάθεις να δημιουργείς και να προσθέτεις δυναμικά και διαδραστικά στοιχεία στις σελίδες με την βοήθεια της Javascript.

jQuery

jQuery

Εξοικείωση με τη βιβλιοθήκη της JavaScript που απλοποιεί τη συγγραφή της και προσφέρει πολλές δυνατότητες με λιγότερο κώδικα.

SQL

SQL

Θα μάθεις να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι πίνακες στην βάση δεδομένων. Θα μπορείς να επιλέγεις, να προσθέτεις, να ανανεώνεις και να διαγράφεις δεδομένα από τους πίνακες.

PHP

PHP

Θα μάθεις να συντάσσεις σε PHP, με την οποία θα δημιουργήσεις όλη την λειτουργικότητα των σελίδων σου και θα μπορείς να επεξεργαστείς δεδομένα από την βάση σου.

Develop a Web Application

Develop a Web Application

Θα υλοποιήσεις μια Web εφαρμογής αναζήτησης καταλυμάτων και καταχώρησης κρατήσεων με στόχο να εξοικειωθείς με σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού και best practices τα οποία αντικατροπτίζουν τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός ρεαλιστικού project μέσα σε μια εταιρία.

…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΗ

💡Extra Διδακτικές Ενότητες


React

React

Μάθε πως να φτιάχνεις διαδραστικά UIs με μια απο τις πιο διαδεδομένες βιβλιοθήκες της JavaScript.

Intro to GIT & Version Control

Intro to GIT & Version Control

Θα εξοικειωθείς στο git περιβάλλον που σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι εκδόσεις του κώδικα.

Agile Software Development

Agile Software Development

Εξοικείωση με Agile μεθοδολογία και εργαλεία που την υποστηρίζουν. Μάθε πως δουλεύουν οι σύγχρονες dev ομάδες.

Το μέλλον σου ως Web Developer σε περιμένει!

Οι Experts του Academy


Γνώρισε τους καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου που θα σε μυήσουν στον σύγχρονο κόσμο του Web Development!

Ιωάννης Παπίκας
Ιωάννης Παπίκας Senior Product Manager | Back-End Teacher

Μάθε περισσότερα

Ιωάννης Τσεβδός
Ιωάννης Τσεβδός Senior Front-End Developer | Javascript Teacher

Μάθε περισσότερα

Γιώργος Κάρυ
Γιώργος Κάρυ Project Manager & Front-End Developer | Front-End & Web Dev Teacher

Μάθε περισσότερα

Βαλέριος Χατζηγεωργίου
Βαλέριος Χατζηγεωργίου Full Stack Web Developer | Academy Moderator

Success Stories

Που εργάζονται οι απόφοιτοί μας


Νέες συνεργασίες αναπτύχθηκαν μέσα από τα Academies μας και έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες για μία πραγματική εργασιακή εμπειρία σε εξαιρετικά περιβάλλοντα.

imageimageimage
FAQ

Η απορία σου μπορεί να λύνεται εδώ


Πριν αρχίσεις να πληκτρολογείς την ερώτησή σου, προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά εδώ. Έτσι γλιτώνεις χρόνο και κόπο!

Γιατί να παρακολουθήσω το Academy;

Το Web Development (eLearning) Academy είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από HR Professionals σε συνεργασία με experts επαγγελματίες του κλάδου του web development, ώστε να απολαύσεις μια εκπαιδευτική εμπειρία γεμάτη από θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, συνεχείς ενημερώσεις για τα πιο hot trends του κλάδου, πολλά tips καριέρας και ακόμη περισσότερες ευκαιρίες καριέρας. 

 

Δηλαδή, με τη συμμετοχή σου στο Web Development (eLearning) Academy θα νιώθεις ότι πραγματοποιείς μια εξάμηνη πρακτική άσκηση, αφού:

 

 • Θα αποκτήσεις ολοκληρωμένες & up to date γνώσεις 
 • Θα εκπαιδευτείς – και θα εμπνευστείς – από επαγγελματίες του κλάδου που εργάζονται σε κορυφαίες εταιρείες της εγχώριας και μη αγοράς εργασίας
 • Θα δημιουργήσεις το δικό σου hands on project που είναι βασισμένο σε real cases πελατών & θα λάβεις εξατομικευμένο feedback
 • Θα λάβεις συμβουλές καριέρας και από τους ίδιους τους εκπαιδευτές σου και από Recruiters του CollegeLink
 • Θα αξιολογηθεί το βιογραφικό σου & θα σου δοθεί προσωποποιημένο feedback
 • Δε θα αισθανθείς ποτέ μόνος, καθώς μέσα από το CollegeLink (eLearning) Academy Forum, one-on-one online meetings με τους εκπαιδευτές σου θα σου λυθούν όλες οι απορίες
 • Θα λάβεις πιστοποιητικό παρακολούθησης

 

Ψήθηκες;

Ποιό είναι το περιεχόμενο του Academy;

Το Web Development eLearning Academy είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 70 ωρών και προσφέρεται σε eLearning μορφή. Δηλαδή, το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται σε μορφή recorded video που μπορείς να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας με βάση  το καθημερινό σου πρόγραμμα, καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες παράδοσης μαθημάτων. 

Πέρα από τα εκπαιδευτικά video, μέσα σε αυτές τις 70 ώρες θα τεστάρεις τις γνώσεις σου μέσα από pop up quizzes, θα ενημερωθείς για hot trends του κλάδου και της αγοράς εργασίας, θα δημιουργήσεις το δικό σου hands on project βασισμένο σε real cases πελατών και θα επικοινωνήσεις απεριόριστα τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες μέσα από το CollegeLink eLearning Academy Forum και one on one online meetings. 

Τι γνώσεις χρειάζεται να έχω για να παρακολουθήσω το Academy;

Καμία απολύτως. Όλα τα Academies ξεκινούν από beginner level και καταλήγουν σε intermediate, οπότε η ζέση σου να εντρυφήσεις στον κλάδο του web development μας αρκεί. 

Ποιες ημέρες και ώρες είναι τα μαθήματα;

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες μαθημάτων. Το πρόγραμμα αποτελείται από recorded videos, τα οποία και παρακολουθείς όποτε και από όποιο μέρος εσύ επιθυμείς με βάση το δικό σου καθημερινό πρόγραμμα. 

Ποια είναι η τιμολογιακή πολιτική του Academy;

Τα πακέτα τιμών του Web Development (eLearning) Academy έχουν σχεδιαστεί με ❤️ ειδικά για σένα και προσφέρονται με αρκετά ευέλικτους τρόπους πληρωμής!

 1. Κανονική Τιμή – 460€ σε 1 ή 2 δόσεις
 2. Φοιτητές/ Άνεργοι (40%) – 270€ σε 1 ή 2 δόσεις

*Θα σου ζητηθεί φοιτητικό πάσο/ βεβαίωση σπουδών ή κάρτα ανεργίας

 1. Ομάδα 2 Ατόμων (35%) – 300€ για κάθε μέλος σε 1 ή 2 δόσεις

*Θα σου ζητηθεί να δώσεις το όνομα του buddy σου στη φόρμα εγγραφής

Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι τρόποι & μέθοδοι καταβολής του χρηματικού ποσού για το Academy;

Η καταβολή του χρηματικού ποσού για το Web Development (eLearning) Academy μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τραπεζική κάρτα – απευθείας από την εκπαιδευτική πλατφόρμα – είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης – με ενημέρωση στο academy@collegelink.gr – επιλέγοντας μία από τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

 • καταβολή ολόκληρου του χρηματικού ποσού
 • καταβολή του χρηματικού ποσού σε δύο δόσεις (πρώτη δόση – 60% & δεύτερη δόση – 40%)

*Σε περίπτωση που επιλέξεις την εξόφληση του χρηματικού ποσού με τραπεζική κατάθεση, παρακαλούμε, να μας αποστείλεις το αποδεικτικό κατάθεσης στο academy@collegelink.gr συνοδευόμενο από κάποια επιπλέον στοιχεία για σένα (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας, TK, ΔΟΥ, ΑΦΜ) 

**Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης, δεν ισχύουν οι δύο δόσεις πληρωμής

Ποιά είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων του Academy;

Θέλεις να διακόψεις τη συμμετοχή σου στο (eLearning) Academy; Μπορείς να το κάνεις αποστέλλοντας μας ένα email στο academy@collegelink έως και επτά (7) ημέρες μετά το πέρας της εγγραφής σου και να σου επιστρέψουμε πίσω τα χρήματά σου!

Θα λάβω πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του Academy;

Ναι, και χωρίς κανένα κόστος. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις για να την αποκτήσεις είναι να ολοκληρώσεις το project και την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών ενοτήτων του προγράμματος

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για τον σύγχρονο κόσμο!

επικοινωνια

Θες να μάθεις κι άλλα;


We received your message and will contact you back soon.

Το CollegeLink σε αριθμούς


Το CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής άσκησης.

2,400+

Recruiting Partners

60

Educational & Recruitment Events

2,500

Successful HiresΔιακρίσεις που μας κάνουν περήφανους


Best Youth Employment Initiative

Best Youth Employment Initiative

Τρεις χρονιές στη σειρά

Member of the THI team

Member of the THI team

2019 Country Winner

2019 Country Winner

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους επαγγελματίες που έχουν σαν κοινό στόχο να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους στην αγορά εργασίας να καταφέρουν να χτίσουν μία λαμπρή καριέρα στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.
Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που δημιουργούμε ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης που έχουν στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε entry-level υποψήφιοι να βρουν την δουλειά που οραματίζονται για το μέλλον τους.

Ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή;