Βρες δουλειά σε
Web Development Digital Marketing Sales Engineering Finance

CollegeLink eLearning Academies

Εκπαιδεύσου online και στα ελληνικά, από επαγγελματίες που εργάζονται σε κορυφαίες εταιρείες, πάνω στους πιο in demand κλάδους της αγοράς εργασίας.

Εταιρείες

Εκατοντάδες εταιρείες από την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη χρησιμοποιούν καθημερινά την πλατφόρμα μας. Γίνε και εσύ μέλος αυτής της κοινότητας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το CollegeLink;

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα! Ορίστε και το γιατί:
1. Ανακάλυψε φοβερές επαγγελματικές ευκαιρίες σε καταξιωμένες εταιρίες

Ξεκίνα δυναμικά την καριέρα σου μέσα από το CollegeLink, την πλατφόρμα διασύνδεσης με εταιρίες που προτιμούν οι περισσότεροι νέοι φοιτητές και απόφοιτοι. Ανακάλυψε θέσεις πρακτικής άσκησης καθώς και entry/ mid-level, που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητά, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου!

2. Βοήθα τις εταιρίες να σε εντοπίσουν
Είναι πολύ σημαντικό να έχεις παρουσία στην πλατφόρμα, προκειμένου να σε εντοπίσουν οι εταιρίες. Ολοκλήρωσε με κάθε λεπτομέρεια το προφίλ σου, τόνισε τα δυνατά σου σημεία και φτιάξε ένα τέλειο Personal Summary για να αποδείξεις πόσο ολοκληρωμένο άτομο είσαι και να να διακριθείς.
3. Λάβε επαγγελματικές προτάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου
Το κάθε άτομο δεν είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε θέση. Οι ικανότητες και η προσωπικότητά σου ταιριάζουν γάντι μόνο σε συγκεκριμένες θέσεις. Εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό, γι’ αυτό βάζουμε τα δυνατά μας για να σου παρέχουμε εξαιρετικές συμβουλές καριέρας.

Φτιάξε ένα ξεχωριστό προφίλ ακολουθώντας τον οδηγό βήμα βήμα!

Ανακάλυψε μοναδικές ευκαιρίες καριέρας

Ξεκίνησε την καριέρα σου από το CollegeLink, το αγαπημένο δίκτυο νέων φοιτητών και πρόσφατα απόφοιτων. Εδώ θα βρεις entry-level θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής άσκησης!

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να ξεχωρίσεις!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Χαρούμενοι Υποψήφιοι

Γίνε και εσύ μέλος αυτής της χαρούμενης κοινότητας που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα μας.

“Η πλατφόρμα σας είναι είναι άκρως βοηθητική και εκπληρώνει με το παραπάνω τον στόχο της. Μέσα στο μικρό διάστημα που είμαι ήδη στο College Link βρήκα ενα internship στην Γαλλία!”

Giannis Methenitis
“Με τη βοήθεια του CollegeLink βρήκα δουλειά! Κάνετε πάρα πολύ καλή δουλειά. Συνεχίστε έτσι!!!”
Panagiotis Saltaferas

“Πραγματικές ευκαιρίες για ανθρώπους που βρίσκονται στο ξεκίνημά τους και θέλουν να κάνουν μια δυναμική είσοδο στην αγορά εργασίας. Συγχαρητήρια!”

Effie Efthimiadou

Οι καλύτερες συμβουλές και τρόποι να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου!

FAQ

Κάνε μας μία ερώτηση

Αν δεν βρίσκεις την απάντηση που θες, μην διαστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@collegelink.gr

Το CollegeLink είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο σου τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο και να πετύχει την ομαλή σου μετάβαση στην αγορά εργασίας. Φτιάξε το προφίλ σου και ανακάλυψε τις εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας που ταιριάζουν στην προσωπικότητα, τις ικανότητες και τους στόχους σου!

Τι είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς; Σε νιώθουμε και νοιαζόμαστε για σένα! Αναγνωρίζουμε πως ο καθένας κρύβει τον δικό του star μέσα του και επικεντρωνόμαστε στο να ταιριάξουμε αυτό το στοιχείο με την θέση που θα το αναδείξει.

Άσε τις ανοησίες! Δεν θα σου ζητούσαμε ποτέ να πληρώσεις για τα όνειρά σου! Είμαστε δωρεάν, εύκολοι στη χρήση και δεν σπαμάρουμε κόσμο!
Το προφίλ σου θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο στα αγγλικά. Με αυτό τον τρόπο θα αποδείξεις στις εταιρίες την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι σωστά την αγγλική γλώσσα και θα κάνεις προσιτό το προφίλ σου και στους ξένους εργοδότες.

Το CollegeLink ενδιαφέρεται για όλους! Εστιάζουμε σε όλους τους τύπους θέσεων, από πρακτική άσκηση έως και mid-level θέσεις. Θέσεις όπως Marketing, Business Development, Tech, HR, Developers, Πωλήσεις κλπ. Μπορούμε να συνεχίσουμε για ώρα αν θες.

Το δίκτυό μας αποτελείται από ποιοτικούς συνεργάτες, ξεκινώντας από αξιόλογες startup επιχειρήσεις και φτάνοντας σε καταξιωμένες πολυεθνικές που ψάχνουν για φρέσκα ταλέντα σαν εσένα.

Βήμα 1: Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα. (Αν έχεις κάνει ήδη τότε απλά συνδέεσαι.)

Βήμα 2: Συμπλήρωσε το προφίλ σου. Βεβαιώσου ότι δεν έχεις αφήσει κενό κανένα πεδίο. (Έχε στο νου σου πως ακόμα και ένα κενό πεδίο μπορεί να σε οδηγήσει στην στοίβα με τις απορριφθείσες αιτήσεις.)

Βήμα 3: Στο menu tab πάτα πάνω στο «Jobs», μάθε περισσότερα για την θέση που σε ενδιαφέρει και κλίκαρε το «Apply».

Χρείαζεσαι επιπλέον βοήθεια;

Τέρμα οι δικαιολογίες!

NEWS

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Ξεκίνα δυναμικά την καριέρα σου με τη βοήθεια του Blog μας!

TEDXAUEB-PALIMPSESTO: Σκάλισε τα στρώματα, ανακάλυψε την πηγή. Το TEDxAUEB, επιστρέφει για δωδέκατη χρονιά με θέμα: “PALIMPSESTO”

Ο όρος παλίμψηστο αναφέρεται σε αρχαία κείμενα ή πίνακες ζωγραφικής, πουεπικαλύφθηκαν με άλλα κείμενα ή εικόνες σε μεταγενέστερη εποχή, ώστεχρησιμοποιηθούν ξανά ως βάση για τη δημιουργία νεότερων έργων.

Read More

Το Νέο Πράσινο, Κυκλικό και Ψηφιακό Πρότυπο Οικονομίας – Προοπτικές Απασχόλησης – Σάββατο 30 Μαρτίου

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η χαρτογράφηση των τομέων πράσινης μετάβασης και η διασαφήνιση των προοπτικών απασχόλησης σε κάθε έναν από αυτούς, όπως και η καταγραφή των δεξιοτήτων και γνώσεων που θα απαιτηθούν από το ανθρώπινο δυναμικό.

Read More